Skip to main content

Social Media de Florii, cu Liiceanu despre Taxi: “Iisus nu a intrat în Ierusalim cu Mercedes şi haine de mii de euro”

 
Social Media de Florii, cu Liiceanu despre Taxi: “Iisus nu a intrat în Ierusalim cu Mercedes şi haine de mii de euro”

Despre smerenie, cu Gabriel Liiceanu. Cea mai share-uită ştire în weekendul de Florii a fost un comentariu al scriitorului Gabriel Liiceanu la disputata piesă Despre Smerenie, a trupei Taxi.

Publicitate

Gabriel Liiceanu:

"Dumnezeu nu preferă nimic, pentru că oamenii nu au acces la preferinţele lui Dumnezeu. Cântecelul vine pe o anumită înflăcărare din ultimii ani: credincioşii de la noi aşteptat un anumit fel de a fi călăuziţi.

Iisus nu a intrat în Ierusalim cu Mercedes şi haine de zeci de mii de euro, ci doar călare pe un măgar.

Cu acest cântec, intelectualitatea a dat glas nemulţumirii pe care oamenii au simţit-o în aceşti ani, au dat glas faţă de trufia prelaţilor noştri."

Declaraţiile au fost făcute la B1 TV şi au fost notate de site-ul EVZ.ro. Materialul a adunat 500 de share-uri pe Facebook, potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro

Au circulat bine pe reţeaua socială un articol despre descalificarea României de la Eurovision, despre candidatura lui Robert Turcescu la Primăria Capitalei şi despre condamnarea, cu suspendare, a liderului PSD Liviu Dragnea.

Cele mai share-uite materiale postate, în weekend, de site-urile de ştiri:

1. evz.ro, “Gabriel Liiceanu şi MESAJUL DUR pentru LIDERII BOR: „IISUS nu a intrat în Ierusalim cu MERCEDES şi HAINE de ZECI DE MII DE EURO. Senzaţia este de TRUFIE””, autor Daniel Teodoreanu, 503 share-uri pe Facebook.

2. adevarul.ro, “„Moment of Silence“: România a fost descalificată de la Eurovision 2016. „Este regretabil că suntem forţaţi să facem asta“, autor Victor Arvunescu, 314 share-uri pe Facebook.

3. wall-street.ro, “Cele mai importante modificari aprobate legii privind indemnizatia de crestere a copilului. Au fost publicate in Monitorul Oficial”, autor Alice Gheorghe, 272 share-uri pe Facebook.

4. hotnews.ro, “Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial”, autor Red. Politic, 186 share-uri pe Facebook.

5. digi24.ro, “Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare”, autor neprecizat, 154 share-uri pe Facebook.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emanuel emanuel
    Dr. Pavel Chirilă îi scrie lui Gabriel Liiceanu: Veșmintele scumpe la care faceți referire gândindu-vă la ierarhi, sunt chiar „pentru a intra în Ierusalim”, nu pentru a merge pe Calea Victoriei la librăria Humanitas


    http://www.activenews.ro/stiri-social/Dr.-Pavel-Chirila-ii-scrie-lui-Gabriel-Liiceanu-Vesmintele-scumpe-la-care-faceti-referire-gandindu-va-la-ierarhi-sunt-chiar-%E2%80%9Epentru-a-intra-in-Ierusalim-nu-pentru-a-merge-pe-Calea-Victoriei-la-libraria-Humanitas-132583
  • Gabriel Liceanu Gabriel Liceanu
    ***

Trimite un comentariu

sus