Skip to main content

Ştirea despre lansarea primului tramvai proiectat în România a fost pe placul internauţilor

 
Foto: RATT
Foto: RATT

Ştirea că Astra Arad a lansat primul tramvai proiectat în România a fost pe placul internauţilor care au distribuit-o intens pe Facebook.

Publicitate

Articolul publicat pe Digi24.ro a fost distribuit în weekend de aproape 1.000 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din ştire:

"Spre deosebire de vechiul model Imperio, fabricat sub licenţă Siemens, noul model, numit Autentic este de concepţie românească 100%. Compania românească Astra Arad, deţinută de omul de afaceri Valer Blidar, a lansat zilele trecute, la ediţia a XI-a a Forumului Railway Pro de Tehnologii şi Servicii – 'Susţinerea pe viitor a transportului feroviar şi a transportului mutlimodal' modelul de tramvai 'Autentic', cel mai nou produs al companiei."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe HotNews.ro şi una de pe evz.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. digi24.ro, “Astra Arad a lansat primul tramvai proiectat în România”,

- 970 share-uri pe Facebook.

2. hotnews.ro, “Guvernul Ciolos: prima masura concreta pentru reducerea birocratiei”,

- 321 share-uri pe Facebook.

3. evz.ro, “GAFĂ URIAŞĂ. Cătălin Predoiu, liderul PNL Bucureşti, a explicat cum pot fi păcăliţi alegătorii: Cum vinzi un elefant roz la Polul Nord? Cu atitudinea potrivită! REPLICA ALINEI GORGHIU A FOST USTURĂTOARE”, autor Dan Dumitriu,

- 250 share-uri pe Facebook.

4. ziare.com, “CSM Bucuresti intra in istorie, castigand prima cupa europeana pentru voleiul romanesc feminin”, autor Dan Alexandru,

- 200 share-uri pe Facebook.

5. adevarul.ro, “Obiectivul turistic din România considerat mai atractiv decât Disneyland VIDEO”, autor Oana Baltoc,

- 193 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus