Skip to main content

Ştirea că în staţiile de metrou din Capitală au apărut jandarmi înarmaţi a circulat intens pe Facebook

 
Ştirea că în staţiile de metrou din Capitală au apărut jandarmi înarmaţi a circulat intens pe Facebook

Ştirea că luptători antitero ai jandarmeriei române patrulează, din acest weekend, în toate garniturile de metrou din Capitală, înarmaţi cu pistoale mitralieră, a fost de interes pentru internauţi.

Publicitate

Informaţia apărută pe ştirileprotv.ro a fost distribuită de aproape 270 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"O prezenta neobisnuita in metroul bucurestean va da fiori dar si un sentiment de siguranta, deopotriva. Luptatorii Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei vor patrula in garniturile subterane si au misiunea de a interveni in forta daca situatia o cere."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe romanialibera.ro şi una de pe hotnews.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. stirileprotv.ro, “Jandarmi inarmati cu pistoale-mitraliera, in statiile de metrou din Capitala. Cum explica autoritatile aceasta decizie”,

- 269 share-uri pe Facebook.

2. romanialibera.ro, “SERIAL RL. Academia Română a Corupţiei (I). Terenuri de 500.000.000 de euro, la mâna fiului administratorului lui Omar Hayssam”, de Daniel Befu,

- 235 share-uri pe Facebook.

3. hotnews.ro, “Familia Iohannis este scoasa oficial din casa pierduta in instanta. Administratia Financiara din Sibiu a solicitat radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate a sotilor Iohannis", de Mihai Ivascu,

- 199 share-uri pe Facebook.

4. tvr.ro, “4 aprilie, Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân”, de Magda Manea,

- 184 share-uri pe Facebook.

5. adevarul.ro, “Tiberiu Soare, noul director interimar la Opera Naţională Bucureşti”, de Ionela Rosu,

- 101 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus