Skip to main content

TOP ȘTIRI. Cristian Pantazi, distribuit cu "Dezlănțuirea naționalismului de grotă în prime-time. Marile pericole ale nominalizării lui Marian Munteanu"

 
TOP ȘTIRI. Cristian Pantazi, distribuit cu "Dezlănțuirea naționalismului de grotă în prime-time. Marile pericole ale nominalizării lui Marian Munteanu"
Foto: HotNews.ro

"Dacopatii, fundamentalistii crestini, adversarii UE si NATO, admiratorii legionarilor au acum un reprezentant la virful politicii. Pe Marian Munteanu, livrat de un PNL in degringolada si manevrat de forte obscure", a scris Cristian Pantazi, în debutul articolului său de opinie publicat pe HotNews.ro. Materialul a fost pe placul internauților care l-au distribuit pe Facebook.

Publicitate

Articolul intitulat "Dezlantuirea nationalismului de grota in prime-time. Marile pericole ale nominalizarii lui Marian Munteanu" a fost distribuit de peste 150 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Romania s-a trezit peste noapte pe harta tarilor cu miscari nationaliste ajunse in mainstream. (...) Romania scapase pina acum de acest flagel al inceputului de secol in Europa, ceea ce era o mare bila alba intr-o regiune dominata de framintari nationaliste si xenofobe. Pregatiti-va acum pentru dezlantuirea unor idei intunecate, de Ev Mediu politic. Lansarea lui Marian Munteanu in politica mare are la baza un scenariu prost regizat. Omul si-a lansat recent o platforma civica ultra-nationalista si populista, plus participarea intr-o alta initiativa similara", a mai scris Pantazi.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără una de pe Mediafax.ro și B1.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Hotnews.ro, “Dezlantuirea nationalismului de grota in prime-time. Marile pericole ale nominalizarii lui Marian Munteanu”, de Cristian Pantazi,  

- 156 share-uri

2. Hotnews.ro, “Patriarhul Daniel va primi titlu de Doctor Honoris Causa de la Universitatea Politehnica Bucuresti "pentru asigurarea continuitatii in credinta stramoseasca"”, de G. S.

 - 154 share-uri

3. Mediafax.ro, “Elveţia elimină restricţiile pe piaţa muncii pentru cetăţenii români de la 1 iunie”, de Mihai Draghici,

 - 127 share-uri

4. B1tv.ro, ““Trebuie să vă hotărâți, domnule Iohannis, dacă vreți să fiți președintele românilor sau doar un stăpân străin peste hotarele României". Preot monah, mesaj dur pentru șeful statului”, de autor neprecizat,

 - 102 share-uri

5. Evz, “DEMERS SCANDALOS. Cristian Preda face o DEZVĂLUIRE şocantă: Norica Nicolai I-A CERUT PRIM-MINISTRULUI Dacian Cioloş să susţină GRAŢIEREA lui Dan Voiculescu”, de Mircea Marin,

 - 97 share-uri

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu