Skip to main content

Cartoon Network lansează un nou sezon Fetiţele Powerpuff, cu vocea Innei pe melodia de generic

 
Cartoon Network lansează un nou sezon Fetiţele Powerpuff, cu vocea Innei pe melodia de generic

Televiziunea de desene animate lansează un nou sezon Fetiţele Powerpuff începând din 23 aprilie. Cântăreaţa Inna interpretează melodia de generic a serialului de desene animate, înregistrările fiind făcute în Bucureşti.

Publicitate

Noul sezon va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 8.45.

“Am acceptat cu foarte mare bucurie propunerea de a cânta melodia acestui serial animat. În copilărie, am urmărit ‹‹Fetiţele Powerpuff›› şi, împreună cu prietenele mele, ne alegeam mereu unul dintre cele trei roluri. Într-un fel, să fiu acum parte din povestea celor trei supereroine, este încă un vis devenit realitate.”, a declarat Inna.

Despre serialul Fetiţele Powerpuff

Cele trei surori supereroine, Blossom, Bubbles şi Buttercup, cunoscute ca „Fetiţele Powerpuff”,au misiunea de a salva lumea înainte de ora de culcare. Împreună, protejează oraşul Townsville de răufăcători şi de planurile lor malefice.

Înarmate cu super-puteri şi cu prieteni de nădejde precum primarul oraşului Townsville sau profesorul Utonium, „Fetiţele Powerpuff” salvează întotdeauna lumea înainte de ora de culcare.

Serialul „Fetiţele Powerpuff” îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală „Fetiţele Powerpuff” a fost creată de Craig McCracken şi a avut lansarea în 1996. Animaţia a câştigat două premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au câştigat numeroase distincţii şi nominalizări.

Mai mult decât atât, serialul a dat naştere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002. Serialul „Fetiţele Powerpuff” a înregistrat încasări de peste 2,5 miliarde de dolari din vânzări cu amănuntul încă de la debutul pe micile ecrane.

Animaţia este unul dintre brandurile Cartoon Network cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Abdu Rehab, cele mai bune desene de la Cartoon Network sunt cele vechi! Fara prostie, fara vulgaritate, amuzante si simple.

    "Ed, Edd si Eddy", "Fetitele Powerpuff", "Casa foster", "Scooby Doo", "Gemenii Cramp", "Curaj, cainele fricos", "Familia Flinstone", "Vaca si puiul", "Flapjack" - desenele mele preferate de mic copil.. Si multe altele :)
  • abdu rehab abdu rehab
    am auzit si eu de asta. va vedea lumea cum e, si va vedea ca chiar daca e cam mediocru un picut, macar nu e o abominatie ca "Teen Titans Go". ma intreb daca Cartoon Network va aduce Ed Edd si Eddy inapoi, ca ala merita sa fie si el tot inapoi ON AIR.
  • Iuli Iuli
    Am citit pe paginile de facebook CN si Powerpuff Girl, iar acolo lumea se plangea ca au distrus animatia din moment ce au schimbat putin personajele si au bagat replici inutile, neinteligente. Acele persoane mai dadeau exemplu: "Tinerii titani" vechi - mai buni fata de "Tinerii titani" noi.

Trimite un comentariu

sus