Skip to main content

Victor Ponta, primele patru locuri din top cinci cele mai comentate pagini de Facebook din categoria politic

 
Victor Ponta, primele patru locuri din top cinci cele mai comentate pagini de Facebook din categoria politic
Conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi premierul Victor Ponta si ministrului Agriculturii, Daniel Constantin cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, in Bucuresti,

Un text ironic scris de Victor Ponta la adresa unui afiș electoral realizat de PNL pentru alegerile locale care se apropie a fost comentat intens pe Facebook.

Publicitate

Mesajul fostului premier a strâns aproape 500 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro

Ce a scris Victor Ponta pe Facebook:

"Apel Rugăminte! Vă rog să o ajutați pe colega mea Gabriela Podașcă (deputat PSD n.r.) să identifice cei 30% candidați femei din poza de mai jos! Că doar nu o să credeți că Alina Gorghiu v-a mințit!"

 

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Elena Udrea a avut un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 482 de comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 219 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Felicitări conducerilor PSD și UNPR cât și senatorilor care i-au făcut încă o data de râs pe "combinagiii" de la PNL / PDL și i-au lăsat în offside cu schimbarea Președintelui Senatului! Funcția de președinte al Senatului aparține, prin votul din 2012 al românilor, unui reprezentant de marcă al USL - iar Călin Popescu Tăriceanu este un astfel de senator (în niciun caz vreunui pedelist vopsit în penelist sau unor politruci care au fost votați ca USL ca să dea țeapă și să meargă cu Blaga și Anastase de mână)! În momentele grele ale guvernării noastre PSD - UNPR - ALDE au fost mereu loiali și solidari. Doar așa vor putea asigura majoritatea în structurile locale după iunie 2016 și la guvernare după Noiembrie! Cât despre actuala conducere a PNL / PDL rămâne cum am stabilit - varianta românească a filmului "Gogomanul și Tăntălăul". Ne este nouă rușine de lipsa lor de rușine!

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 177 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Politica anului 2016! - o zi cu o procedură normală la ÎCCJ dar și cu "procedura" politico-mediatică din curtea Instanței; - ziua începe cu o știre principală la "Agerpres" a cărei conducere vrea să se arate obedientă și lingușitoare cu noua Putere că poate se uita că a fost numită de vechea Putere și rămâne în funcție schimbând barca și făcând "servicii"; - o mulțime de jurnaliști enervați pe bună dreptate că sunt puși de șefi să piardă ore în șir la ÎCCJ, deși ei săracii știu foarte bine că nici eu, nici altcineva nu facem niciodată declarații acolo - deci nicio știre; - o fată de la Realitatea TV care va țipa la mine tot drumul din curte până la intrare (ca să vadă Gușă că își face datoria). Iar eu îi voi zâmbi domnișoarei în tăcere, calm și afectuos, dar totuși atent să nu scoată o tigaie de sub microfon și să mă și pocnească în cap măcar să spun ceva acolo; - o audiere a bietului Laurențiu Ciurel (victimă colaterală) care nu va interesa pe niciun jurnalist deoarece nu are nicio treabă cu mine; - un nou termen stabilit de instanță și o nouă zi ca cea de azi cu Agerpres, fete de la Realitatea etc.

4. Pagina oficiala Victor Ponta, 120 de comentarii pe Facebook:

Fostul premier a distribuit următorul articol de pe dcnews.ro:"Patriarhia Română confirmă: Negocierile pentru moschee au început în mandatul lui Băsescu"

5. Pagina oficiala Elena Udrea, 95 comentarii pe Facebook la mesajul:

Noua romanilor, ne plac doar drepturile, nu si responsabilitatile generate de statul de drept. Vrem sa traim ca in tarile occidentale dar noi sa actionam romaneste. Nu avem niciun respect pentru valorile care stau la temelia societatilor democratice si prospere catre care ne uitam cu jind. Din pacate, Romania este tot mai des in ultima vreme cauza unor decizii care par de neinteles de catre celelate tari europene. Stupefactia lor fata de modul in care intelegem noi sa respectam drepturile omului este aceeasi ca fata de carutele care circula pe autostrazile de la noi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu