Skip to main content

Victor Ponta, primele patru locuri din top cinci cele mai comentate pagini de Facebook din categoria politic

 
Conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi premierul Victor Ponta si ministrului Agriculturii, Daniel Constantin cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, in Bucuresti,
Conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi premierul Victor Ponta si ministrului Agriculturii, Daniel Constantin cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, in Bucuresti,

Un text ironic scris de Victor Ponta la adresa unui afiş electoral realizat de PNL pentru alegerile locale care se apropie a fost comentat intens pe Facebook.

Publicitate

Mesajul fostului premier a strâns aproape 500 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Ce a scris Victor Ponta pe Facebook:

"Apel Rugăminte! Vă rog să o ajutaţi pe colega mea Gabriela Podaşcă (deputat PSD n.r.) să identifice cei 30% candidaţi femei din poza de mai jos! Că doar nu o să credeţi că Alina Gorghiu v-a minţit!"

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Elena Udrea a avut un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 482 de comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 219 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Felicitări conducerilor PSD şi UNPR cât şi senatorilor care i-au făcut încă o data de râs pe "combinagiii" de la PNL / PDL şi i-au lăsat în offside cu schimbarea Preşedintelui Senatului! Funcţia de preşedinte al Senatului aparţine, prin votul din 2012 al românilor, unui reprezentant de marcă al USL - iar Călin Popescu Tăriceanu este un astfel de senator (în niciun caz vreunui pedelist vopsit în penelist sau unor politruci care au fost votaţi ca USL ca să dea ţeapă şi să meargă cu Blaga şi Anastase de mână)! În momentele grele ale guvernării noastre PSD - UNPR - ALDE au fost mereu loiali şi solidari. Doar aşa vor putea asigura majoritatea în structurile locale după iunie 2016 şi la guvernare după Noiembrie! Cât despre actuala conducere a PNL / PDL rămâne cum am stabilit - varianta românească a filmului "Gogomanul şi Tăntălăul". Ne este nouă ruşine de lipsa lor de ruşine!

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 177 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Politica anului 2016! - o zi cu o procedură normală la ÎCCJ dar şi cu "procedura" politico-mediatică din curtea Instanţei; - ziua începe cu o ştire principală la "Agerpres" a cărei conducere vrea să se arate obedientă şi linguşitoare cu noua Putere că poate se uita că a fost numită de vechea Putere şi rămâne în funcţie schimbând barca şi făcând "servicii"; - o mulţime de jurnalişti enervaţi pe bună dreptate că sunt puşi de şefi să piardă ore în şir la ÎCCJ, deşi ei săracii ştiu foarte bine că nici eu, nici altcineva nu facem niciodată declaraţii acolo - deci nicio ştire; - o fată de la Realitatea TV care va ţipa la mine tot drumul din curte până la intrare (ca să vadă Guşă că îşi face datoria). Iar eu îi voi zâmbi domnişoarei în tăcere, calm şi afectuos, dar totuşi atent să nu scoată o tigaie de sub microfon şi să mă şi pocnească în cap măcar să spun ceva acolo; - o audiere a bietului Laurenţiu Ciurel (victimă colaterală) care nu va interesa pe niciun jurnalist deoarece nu are nicio treabă cu mine; - un nou termen stabilit de instanţă şi o nouă zi ca cea de azi cu Agerpres, fete de la Realitatea etc.

4. Pagina oficiala Victor Ponta, 120 de comentarii pe Facebook:

Fostul premier a distribuit următorul articol de pe dcnews.ro:"Patriarhia Română confirmă: Negocierile pentru moschee au început în mandatul lui Băsescu"

5. Pagina oficiala Elena Udrea, 95 comentarii pe Facebook la mesajul:

Noua romanilor, ne plac doar drepturile, nu si responsabilitatile generate de statul de drept. Vrem sa traim ca in tarile occidentale dar noi sa actionam romaneste. Nu avem niciun respect pentru valorile care stau la temelia societatilor democratice si prospere catre care ne uitam cu jind. Din pacate, Romania este tot mai des in ultima vreme cauza unor decizii care par de neinteles de catre celelate tari europene. Stupefactia lor fata de modul in care intelegem noi sa respectam drepturile omului este aceeasi ca fata de carutele care circula pe autostrazile de la noi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus