Skip to main content

VIDEO-SpotON. Loredana și Zdob și Zdub cântă într-o reclamă Timișoreana. Săniuța s-a întors în timp

 
VIDEO-SpotON. Loredana și Zdob și Zdub cântă într-o reclamă Timișoreana. Săniuța s-a întors în timp

SPOTON. Campaniile ultimei săptămâni. Loredana și trupa Zdob și Zdub cântă "la cârciuma de la drum ți-e drag să cinstești acum" într-o reclamă pentru Timișoreana. Brandul de băutură spirtoasă Săniuța revine în atenția publicului cu o reclamă cu sloganul "tărie să te inspire". 

În ultima săptămână, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile CEC, ING, Lidl, Hepatohelp și KFC.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Loredana joacă rolul unei cârciumărese, iar Zdob și Zdub cântă la masă unui grup de prieteni în noul spot pentru Timișoreana.
  • Săniuța se promovează într-un spot care prezintă un grup de prieteni la o masă dintr-o cârciumă de acum mai bine de 20 de ani care vorbesc despre viitor. Acțiunea revine în prezent, iar singura constantă de la masa lor este băutura spirtoasă. 
  • CEC comunică într-un nou spot că "banii nu contează, dar e grozav să-i ai". Reclama prezintă mai mulți oameni care se bucură de lucruri simple, precum campatul la mare și cântatul la chitară în jurul unui foc de tabără. Linia melodică și versurile sunt inspirate din melodia "Vis de primăvară" interpretată de Pasărea Colibri. 
  • ING continuă seria spoturilor cu salariul în rol de cățel "plin de comisioane".
  • Oana Cuzino promovează produsele cosmetice ale lanțului de magazine Lidl. Vedeta Pro TV spune că "împreună protejăm frumusețea româncelor". 

 Timișoreana - Loredana și Zdob și Zdub

Săniuța

CEC

Lidl - Oana Cuzino

ING

KFC

Hepatohelp

Campanie împotriva violenței

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu