Skip to main content

Zgonea: Reluăm procedura în cazul numirii la şefia TVR. Toţi membrii CA vor ajunge să fie nominalizaţi

 
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a declarat, ieri seară, după respingerea propunerii pentru preşedintele director general al TVR, în persoana Monicăi Ghiurco, că Parlamentul reia procedura de numinalizare şi vot în plen comun, el comentând că toţi membrii Consiliului de Administraţie vor ajunge să fie nominalizaţi, relatează News.ro.

Publicitate

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a declarat că, în temeiul regulamentului celor două Camere ale Parlamentului, se va relua procedura în privinţa numirii preşedintelui director general al TVR.

”Toţi membrii Consiliului de Administraţie vor ajunge să fie nominalizaţi”, a comentat Zgonea, după anunţarea votului în plenul comun. Acesta a mai spus că, având în vedere discuţiile din Birourile Permanente reunite, o nouă şedinţă a conducerii celor două Camere se va întruni, săptămâna viitoare, luni, la ora 16.30.

CONTEXT. Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administraţie al TVR pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice, nu a obţinut în plenul celor două Camere ale Parlamentului numărul necesar de voturi pentru numirea în funcţie, anume 272, ea primind 194 de voturi ”pentru” şi 113 „împotrivă”.

”Ca urmare a faptului că doar 194 au votat pentru propunerea Consiliului de Administraţie al TVR, Birourile Permanente au constatat că nu este întrunită majoritatea pentru numirea Monicăi Ghiurco în funcţia de preşedinte director general al TVR”, a anunţat secretarul Camerei Nicolae Mircovici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Masonii lu peste Masonii lu peste
    ***
  • livia pila livia pila
    Daca psd reia procedura de atatea ori cat e necesar sa iasa omul lor si CA o poate desemna de tot atatea ori pe Ghiurco pentru unctia de PDG. Aveti curaj?
  • Horea Horea
    "Zgonea: Reluăm procedura în cazul numirii la şefia TVR."

    Mai bine spuneti-o direct: de atatea ori reluam procedura pana cand iese şef cine VREM noi (noi, pesedistii).

    Curat-murdar coane ... Zgonea!

Trimite un comentariu

sus