Skip to main content

Acasă TV va relua serialul Puterea destinului

 
puterea destinului
puterea destinului

Serialul turcesc Puterea Destinului, care a adus audienţe bune postului Acasă, revine pe micul ecran. Postul de femei Acasă va difuza din 9 mai serialul Puterea destinului, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22.00.

Publicitate

Producţia a fost difuzată de Pro TV în inanuarie 2015, timp de o săptămânp, în prime-time, iar apoi a fost mutat la Acasă TV, de la ora 19.00.

Povestea serialului:

Serialul turcesc ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, prezintă o poveste care depinde de un singur lucru: „Puterea destinului”.

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Acţiunea serialului se desfăşoară în Sud-Estul Turciei.

Fiţi la curent cu informaţiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Barburelu Barburelu
    BA *** : IERI 13 IUNIE ATI REDIFUZAT EPISODUL DE VINERI !!!.... AZI 14 IUNIE , NE DATI UN EPISOD DIN PUTEREA DESTINULUI , DAR TRADUCEREA ESTE DINTR-UN EPISOD VIITOR,,,,,,, NU INTELEGEM NIMIC !!!....... REVENITI-VA FRATILOR !!!
  • Ana-Maria Ana-Maria
    Cei de la Acasă,ce se intampla? Luni,13.06.2016 ați reluat episodul de vineri 10.06.2016,iar azi,14.06.2016 ați avut o subtitrare cu totul si cu totul neorganizata. Remediate acum problema,in pauza publicitara.
  • ioana ioana
    episodul de azi , luni,13.06.2016, e reluarea de vineri. Cei de la postul Acasa dormiti?
  • Iulia Iulia
    Postul Acasa tv reia seriale iar postul canal D nu le continua nici pe cele incepute. Ma refer la Yaman, desigur. Oare nu poate acest post, Acasa Tv, sa le termine treaba celor de la Canal D?
  • Mara Mara
    Dar nu l-ati mai vazut odata serialul? Si oricum se pot vedea si pe net episoadele. Acuma se gasesc pe youtube Traduse !
  • daniela daniela
    Sper din suflet sa ramina la aceeași ora și sa nu se modifice ora de difuzare
  • Mihaela Mihaela
    Oare se incearca readucerea in atentia publicului a telenovelelor. In special a celor latine. Tematica serialului este o introducere in zona fatalitatii, aspect puternic exploatat de sud-americani.
  • Iuli Iuli
    neinspirata ora de difuzare. Trebuia difuzat de la 19.00 sau 18.00, telespectatorii Acasa nu sunt prea interesati de seriale indiene

Trimite un comentariu

sus