Skip to main content

Adevărul: "Anchetarea votului din diaspora, la cheremul Senatului"

 
Adevărul: "Anchetarea votului din diaspora, la cheremul Senatului"

Consecinţele grave ale scandalului dezinfectanţilor, anchetarea DNA a lui Titus Corlăţean în dosarul votului din diaspora şi finala Cupei României se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

Adevărul şi România liberă îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre anchetarea votului din diaspora de la alegerile prezidenţiale din 2014.

"Românii din diaspora primesc în sfârşit satisfacţie: fostul ministru de Externe, senatorul Titus Corlăţean, este chemat să dea socoteală pentru umilinţa suportată de români, în urmă cu aproape doi ani, atunci când au fost obligaţi să stea la cozi ore întregi pentru a vota. Procurorii DNA cer Senatului ridicarea imunităţii lui Corlăţean pentru a-l putea urmări penal", scrie Adevărul, pe prima pagină.

La rândul său, ziarul România liberă titrează: "Titus Corlăţean, anchetat de DNA, protejat de un magistrat".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din restul ziarelor cotidiene.

Evenimentul zilei: "Un grup de medici analizează pentru EVZ. Consecinţele grave ale isteriei provocate de 'Scandalul dezinfectanţilor'". Unii manageri au decis să sisteze orice intervenţie chirurgicală. Mulţi chirurgi au decis să nu mai opereze decât urgenţe. Pe secţii a apărut refuzul transferurilor din alte spitale.

Jurnalul Naţional: "Cer bani şi de la pacient, şi de la stat". Încă de acum doi ani, oficialii din Sănătate promiteau pacienţilor că vor fi protejaţi de costuri suplimentare la privat. Şi garantau că acestea nu vor încasa niciun leu în plus pentru serviciile contractate cu CNAS. În realitate, însă, dacă apelează la spitalele private, asiguraţii în sistemul public bagă mâna în buzunar pentru analizele gratuite la care au dreptul.

Libertatea: "Misterul celui mai bine vândut artist român de după Revoluţie. Racolat de masonerie". Marius Dragomir, cel care a ajuns în topurile americane cu albumul Party in Transylvania, compune acum muzică iniţiatică pentru loja francmasonică, organizaţie care l-a scăpat de foame.

Click!: "Drăguşanca e gravidă în 5 luni. Bianca îi face lui Slav copil în epubretă". Bianca Drăguşanu e însărcinată în cinci luni în urma unei fertilizări in vitro.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus