Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Ion Lascăr, prima legendă medicală trimisă în fața procurorilor - un text de peste 1.300 de share-uri

 
BLOGOSFERĂ. Ion Lascăr, prima legendă medicală trimisă în fața procurorilor - un text de peste 1.300 de share-uri
Facebook-Hepta 2
BLOGOSFERĂ. Ion Lascăr, prima legendă medicală trimisă în fața procurorilor - un text semnat de jurnaliștii Cătălin Tolontan și Mirela Neag de la Gazeta Săporturilor a fost în topul distribuirilor pe Facebook în weekendul care a trecut. Textul de pe Tolo.ro, un nou capitol în anchetele sale ce vizează sănătatea, a fost distribuit în social media de peste 1.300 de ori. 
 
Un text care a circulat mult pe Facebook a fost cel de pe Zoso.ro, despre duo-ul Daniel Buzdugan și Mihai Morar de la Radio ZU, care a scris despre remarcile rasiste la adresa congolezilor. Textul lui Zoso a avut peste 400 de distribuiri. 

 O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:  

1. Tolo.ro, IOAN LASCĂR ESTE PRIMA LEGENDĂ MEDICALĂ TRIMISĂ ÎN FAȚA PROCURORILOR DE CĂTRE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ”PENTRU CĂ A SEMNAT ÎN FALS O RECEPȚIE FICTIVĂ LA UNITATEA DE ARȘI DE LA FLOREASCA”, - 1.348 share-uri;

Din postare:

„Este pentru prima oară când un medic de prestigiul lui Ioan Lascăr este reclamat la Parchet de către Ministerul Sănătății. A salvat mii de oameni, a operat decenii la rând. Nu este singurul care va ajunge în fața procurorilor. Îl vor însoți și alte nume din managementul Spitalului Floreasca, acestea pentru că au mințit Corpul de Control al premierului Cioloș că Unitatea de Mari Arși este deschisă.”

2. Zoso.ro, “Prostie sau rasism la Radio ZU?” - 418 share-uri;

Din postare:

„Eh, dincolo de CNA, unde s-au făcut reclamațiile de rigoare, artiștii care se pupă pe bot cu Radio Zu ce părere au? Le place? Sau, pentru difuzare, înghit orice? Mă gândesc că poate nu fac legătura între public prost educat și încasările lor.”

3. Simonatache.ro, “Voi vota oameni care vin dintre noi. Atâta timp cât știu că nu vor fura și nu vor minți, accept chiar și să nu facă nimic”, - 387 share-uri;

Din postare: 

„De-acum încolo însă, pentru toată viața mea, atunci când nu voi avea argumente pozitive pentru vot, o să aleg pe baza criteriului radical opus: “Să nu facă nimic, dar măcar să nu fure”.

4. Tolo.ro, “ÎL AȘTEPTĂM ÎNCĂ PE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. DEOCAMDATĂ, LA COTROCENI, A VORBIT DOAR UN DOMN IMPOZANT DIN PARTEA CSAT”, - 357 share-uri;

Din postare:

„Alături de încă 15 jurnaliști, așteptăm în curtea Palatului Cotroceni venirea președintelui Romaniei pentru discursul promis, de la ora 15:00. E adevărat că, la 15:00 punct, a venit pentru 10 minute un domn bine îmbrăcat, impozant și civilizat. Domnul de la CSAT a vorbit despre cum va fi informat trimestrial CSAT-ul ”în legătură cu starea de sănătate a populației”, dar n-a spus nimic despre cum vor fi informați cetățenii României. În continuare. Domnul de la CSAT a plecat și-l așteptăm pe președintele anunțat al României, care să le ofere un mesaj de empatie și de încredere compatrioților săi.”

5. Blogurile Adevarul, “Nu proşti, ci nebuni pentru Hristos”, de Eugen Tănăsescu - 349 share-uri.

Din postare:

„S-o recunoaştem. Trei milioane de semnături reprezintă cel mai mare demers civic de până acum al României postdecembriste. Mă aşteptam ca un asemenea moment să fie primit cu bucurie de susţinătorii societăţii civile. Nu s-a întâmplat.”

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 
 
Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu