Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Ion Lascăr, prima legendă medicală trimisă în faţa procurorilor - un text de peste 1.300 de share-uri

 
Facebook-Hepta 2
Facebook-Hepta 2
BLOGOSFERĂ. Ion Lascăr, prima legendă medicală trimisă în faţa procurorilor - un text semnat de jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag de la Gazeta Săporturilor a fost în topul distribuirilor pe Facebook în weekendul care a trecut. Textul de pe Tolo.ro, un nou capitol în anchetele sale ce vizează sănătatea, a fost distribuit în social media de peste 1.300 de ori.
Publicitate
Un text care a circulat mult pe Facebook a fost cel de pe Zoso.ro, despre duo-ul Daniel Buzdugan şi Mihai Morar de la Radio ZU, care a scris despre remarcile rasiste la adresa congolezilor. Textul lui Zoso a avut peste 400 de distribuiri.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Tolo.ro, IOAN LASCĂR ESTE PRIMA LEGENDĂ MEDICALĂ TRIMISĂ ÎN FAŢA PROCURORILOR DE CĂTRE MINISTERUL SĂNĂTĂŢII ”PENTRU CĂ A SEMNAT ÎN FALS O RECEPŢIE FICTIVĂ LA UNITATEA DE ARŞI DE LA FLOREASCA”, - 1.348 share-uri;

Din postare:

„Este pentru prima oară când un medic de prestigiul lui Ioan Lascăr este reclamat la Parchet de către Ministerul Sănătăţii. A salvat mii de oameni, a operat decenii la rând. Nu este singurul care va ajunge în faţa procurorilor. Îl vor însoţi şi alte nume din managementul Spitalului Floreasca, acestea pentru că au minţit Corpul de Control al premierului Cioloş că Unitatea de Mari Arşi este deschisă.”

2. Zoso.ro, “Prostie sau rasism la Radio ZU?” - 418 share-uri;

Din postare:

„Eh, dincolo de CNA, unde s-au făcut reclamaţiile de rigoare, artiştii care se pupă pe bot cu Radio Zu ce părere au? Le place? Sau, pentru difuzare, înghit orice? Mă gândesc că poate nu fac legătura între public prost educat şi încasările lor.”

3. Simonatache.ro, “Voi vota oameni care vin dintre noi. Atâta timp cât ştiu că nu vor fura şi nu vor minţi, accept chiar şi să nu facă nimic”, - 387 share-uri;

Din postare:

„De-acum încolo însă, pentru toată viaţa mea, atunci când nu voi avea argumente pozitive pentru vot, o să aleg pe baza criteriului radical opus: “Să nu facă nimic, dar măcar să nu fure”.

4. Tolo.ro, “ÎL AŞTEPTĂM ÎNCĂ PE PREŞEDINTELE ROMÂNIEI. DEOCAMDATĂ, LA COTROCENI, A VORBIT DOAR UN DOMN IMPOZANT DIN PARTEA CSAT”, - 357 share-uri;

Din postare:

„Alături de încă 15 jurnalişti, aşteptăm în curtea Palatului Cotroceni venirea preşedintelui Romaniei pentru discursul promis, de la ora 15:00. E adevărat că, la 15:00 punct, a venit pentru 10 minute un domn bine îmbrăcat, impozant şi civilizat. Domnul de la CSAT a vorbit despre cum va fi informat trimestrial CSAT-ul ”în legătură cu starea de sănătate a populaţiei”, dar n-a spus nimic despre cum vor fi informaţi cetăţenii României. În continuare. Domnul de la CSAT a plecat şi-l aşteptăm pe preşedintele anunţat al României, care să le ofere un mesaj de empatie şi de încredere compatrioţilor săi.”

5. Blogurile Adevarul, “Nu proşti, ci nebuni pentru Hristos”, de Eugen Tănăsescu - 349 share-uri.

Din postare:

„S-o recunoaştem. Trei milioane de semnături reprezintă cel mai mare demers civic de până acum al României postdecembriste. Mă aşteptam ca un asemenea moment să fie primit cu bucurie de susţinătorii societăţii civile. Nu s-a întâmplat.”

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus