Skip to main content

Brand Build-up, eveniment pentru antreprenori români şi specialişti în comunicare

 
Brand Build-up, eveniment pentru antreprenori români şi specialişti în comunicare

Compania de consultanţă BrandFusion lansează seria de conferinţe Brand Build-up. Prima ediţie a acestui eveniment va avea loc pe 24 mai şi constă într-o sesiune de "antrenament de brand" pentru antreprenorii români, specialişti în marketing şi oameni de decizie atât din mediul corporate, cât şi antreprenorial.

Publicitate

Prima sesiune care va avea loc la Capital Hotel Plaza, marţi 24 mai, de la ora 18.30 se va numi "Cum să-ţi planifici un antrenament de brand" şi îi va avea speakeri pe Mona Ursu şi Adrian Ursu, fondatorii BrandFusion.

Despre Mona Ursu şi Adrian Ursu

Mona Ursu, Fondator BrandFusion Mona are o experienţă de peste 20 de ani în marketing, dintre care 14 în consultanţă de brand. A lucrat în peste 120 de proiecte de branding corporate şi de produs.

Adrian Ursu, Managing Partner BrandFusion Adrian are peste 15 ani de experienţă în tehnologie. În tot acest timp a strâns peste 100 de proiecte online.

Despre BrandFusion:

Compania de consultanţă BrandFusion are printre clienţi companiile Râureni, Global Plast, Cărtureşti, Loncolor şi Siemens. Din 2013 are un parteneriat cu Saffron Brand Consultants, una dintre cele mai mari companii de consultanţă de brand din lume.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus