Skip to main content

Ce avere are Robert Turcescu, candidat la primăria generală: apartamente, terenuri şi milioane de lei în conturi

 
Robert Turcescu
Robert Turcescu

Robert Turcescu are cinci apartamente, terenuri şi milioane de lei în cont, arată EVZ, care citează informaţii din declaraţia de avere a candidatului la primăria Capialei, din partea PMP.

Publicitate

Fostul jurnalist deţine terenuri intravilane şi agricole care însumate au o suprafaţă de peste 11.000 mp în Ştefăneşti, Mogoşoia, Sulina, Goleşti, sectorul 6 şi un loc de parcare în sectorul 4, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, potrivit declaraţie de avere din dosarul de candidatură depus la Biroul Electoral Municipal.

Robert Turcescu are o casă în sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a făcut un credit ipotecar, patru apartamente în Bucureşti şi unul în Piteşti. Cadidatul PMP la Primăria Capitalei nu are maşină pe numele său, după ce anul trecut a vândut un autoturism Volkswagen Tiguan, în valoare de 15.000 de euro.

Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de artă sau de cult care însumate să depăşească 5000 de euro, potrivit declaraţiei de avere. Fostul jurnalist a deschis pe numele său 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis în anul 2001. În cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro şi 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la funcţia de primar general are acţiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Trannsgaz şi la alte aproximativ zece companii. El a declarat venituri de 2.811 de lei, provenite din salariul de administrator la SC Camera 1 SRL, 370 de lei, din drepturi de proprietate intelectuală, 11.400 de lei din chirii, dividende din acţiunile de la Fondul Proprietatea de 6.680 de lei, dobânzi de 13.253 de lei şi tranzacţii bursiere de 236.858 de lei.

Soţia lui Robert Turcescu a declarat venituri de 6.185 de lei. Veniturile lui Robert Turcescu au sporit cu 35.000 de euro în urma botezului ficei sale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Acest individ ar trebui cercetat. Din toate punctele de vedere. Penal. Medical.
  • securistu securistu
    nu facea Turcescu cheta pt o televiziune ? cerea bani de la saraci si poza in victima ? Un impostor care nici nu cred ca se mai uita in oglinda de frica. Acum are o noua misiune si peste ani o sa ne spuna cum a gresit mimand iertarea publica
  • Mm Mm
    Lasa ma ca e "de dreapta", ia si el un salariu de colonel si unul de &^%$##$#@ acoperit, plus invarteli cu casa ANL, actiuni unde au toti securistii vechi si noi, si in rest oricum nu trebuie sa justifice castigurile la negru de pana acum, doar sa le declare si deja sunt albite.

Trimite un comentariu

sus