Skip to main content

Fanii Survivor: Dragoş Bucurenci ar putea prezenta show-ul

 
Fanii Survivor: Dragoş Bucurenci ar putea prezenta show-ul

Un nou nume vehiculat pentru rolul de prezentator al show-uluI Supravieţuitorul - Survivor, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru acest an. Site-ul dedicat fanilor Survivor anunţă numele lui Dragoş Bucurenci la cârma emisiunii pe care Pro TV o va filma pe o insulă în Filipine.

Publicitate

Dragoş Bucurenci este un activist de mediu, om de comunicare şi fost consultant politic. El a înfiinţat, în 2008, organizaţia ecologică Mai mult verde. Înainte de MaiMultVerde, între 2004 şi 2007, el a construit, împreună cu Liviu Mihaiu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta”.

De-a lungul timpului el a prezentat şi a realizat mai multe emisiuni de televiziune: Lecţia de Prim Ajutor (Pro TV), “Voluntar de profesie” (Prima TV), “Bună ca viaţa” (TVR1), “România verde”, (RealitateaTV), “Linia verde” (TVR1), “Cultura libre” (TVR1), “Puncte pe arta lumii” (TVR1), “Dependenţe” (TVR Cultural). În 2006, l-am susţinut pe Mircea Eliade în cadrul unui documentar realizat pentru Mari români (TVR1), iar în 2008 am prezentat, împreună cu Mihaela Rădulescu, Gala Verde pe TVR1.

Reamintim că Pro TV a anunţat, la finalul anului trecut, achiziţionarea formatului Survivor - Supravieţuitorul, producţie difuzată în peste 50 de teritorii din întreaga lume.
Reality show-ul „Supravieţuitorul” se va filma pe o insulă din Filipine (detalii, AICI) şi va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro.
DESPRE FORMAT. Ajunşi în Filipine, cei 18 concurenţi vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri un acoperiş deasupra capului şi să îşi procure mâncare din ceea ce găsesc pe insula unde vor trăi pe durata show-ului Supravieţuitorul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    daca se adevereste, este o alegere foarte buna. dar sunt semne ca nu s-a hotarat inca.
  • Hu Hu Renci Hu Hu Renci
    Transmiteti-i domnului HuHurenci ca o emisiune Tv gen Supravietuitorul nu este o lectie de NLP predata prost unui public provincial intr-un limbaj semidoct.
    Mai Mult Verde pentru un Pro cu sigla alb-negru egal prost

Trimite un comentariu

sus