Skip to main content

Internauţii au vrut să ştie care sunt restaurantele şi fast-food-urile din Bucureşti amendate pentru grave nereguli

 
Internauţii au vrut să ştie care sunt restaurantele şi fast-food-urile din Bucureşti amendate pentru grave nereguli

Internauţii au fost curioşi să afle care sunt restaurantele şi fast-food-urile din Bucureşti amendate de ANPC pentru grave nereguli precum alimente expirate sau fără documente de proveninţă, frigidere insalubre, mâncare recongelată sau ouă păstrate la temperatura camerei.

Publicitate

Lista restaurantelor cu probleme din Capitală, publicată de Digi24, a fost distribuită de peste 1.100 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"În urma controalelor, unităţile au fost amendate cu 147.000 de lei, iar trei restaurante au fost obligate de ANPC să-şi oprească temporar activitatea până la remedierea deficienţelor. Printre localurile cu probleme s-au numărat: Restaurant Divan, Restaurant Templul Soarelui şi Dristor Doner Fast Food." Totodată, au fost scoase de la comercializare 185 de kilograme de carne şi 60 de bucăţi de lipii.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două de pe Adevarul.ro şi alte două de pe Digi24.ro.

1. Digi24.ro, “LISTA. Restaurantele şi fast-food-urile din Bucureşti amendate pentru grave nereguli”,

– 1103 share-uri;

2. Digi24.ro, “Cum se face educaţia la alţii? Modelul spartan aplicat de japonezi”,

– 996 share-uri;

3. Digi24.ro, “Primul giratoriu suspendat din România se deschide sâmbătă”,

– 721 share-uri;

4. Adevarul.ro, “Handbalista Cristina Neagu are nevoie de ajutor: „Sper ca toţi cei care mă iubiţi să faceţi asta pentru mine!“”, de Iulian Anghel,

- 411 share-uri;

5. Adevarul.ro, “Românul aflat de 12 zile în greva foamei la Strasbourg, după ce copiii i-au fost daţi unui cuplu de homosexuali din Anglia: „Sunt nişte oameni foarte puternici””, de Dani Dancea,

- 275 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus