Skip to main content

Mesajul lui Iohannis cu privire la criza din sănătate a strâns aproape 900 de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Iohannis cu privire la criza din sănătate a strâns aproape 900 de comentarii pe Facebook
Klaus Iohannis

Mesajul președintelui Klaus Iohannis cu privire la criza din sănătate declanșată de scandalul dezinfectanților diluați furnizați de firma Hexi Pharma spitalelor din România a fost intens comentat pe Facebook

Textul a adunat aproape 900 de comentarii din partea internauților, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Mesajul lui Klaus Iohannis publicat pe Facebook:

"Rezolvarea crizei din sănătate este o prioritate. Nu mai putem permite ca viața oamenilor să fie pusă în pericol. Am stabilit astăzi, împreună cu premierul Dacian Cioloș, un prim set de măsuri concrete menite să facă din spitalele noastre locuri sigure pentru pacienți. Vom avea noi norme de control și testare a dezinfectanților și a condițiilor de sanitație în spitale. Totodată, va fi modificată legislația achizițiilor publice astfel încât în unitățile sanitare să avem materiale care corespund unor standarde clare. Spitalele vor dispune astfel de instrumentele necesare pentru a folosi produse de calitate, care să garanteze siguranța și protecția oamenilor."

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta și Traian Băsescu au fiecare mesaje publicate pe paginile lor de Facebook.

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis

- 879 comentarii;

2. Pagina oficiala Victor Ponta

- 421 comentarii;

3. Pagina oficiala Victor Ponta

– 393 comentarii;

Wow - ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni. E drăguț să inviți la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul și NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!

4. Pagina oficiala Victor Ponta

- 244 comentarii;

5. Pagina oficiala Traian Basescu

 - 182 comentarii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu