Skip to main content

Ovidiu Ioaniţoaia, invitatul lui Dinescu la Politică şi delicateţuri

 
Ovidiu Ioaniţoaia, invitatul lui Dinescu la Politică şi delicateţuri

Ovidiu Ioaniţoaia este invitatul lui Mircea Dinescu duminică la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată de TVR 1, începând cu ora 15.00.

Publicitate

Dinescu îi prepară lui Ioaniţoaia un „muşchiuleţ Wellington”, adică un muşchi învelit în aluat şi, uns cu un amestec de nucă şi ardei copt. Cel de-al doilea preparat din meniu este o plăcintă cu ştevie.

Ovidiu Ioaniţoaia:

„În viaţa mea n-am făcut nici ouă ochiuri! Singurul lucru pe care ştiu să îl fac în bucătărie e ceaiul... şi nici pe ăla nu-l nimeresc întotdeauna”.

După masă, cei doi coboară în cramă pentru o discuţie despre carieră şi presă.

Despre Ovidiu Ioaniţoaia

  • S-a născut pe 26 februarie 1945 la Periş, judeţul Ilfov. A studiat la liceul „Ion Maiorescu” din Giurgiu şi a absolvit Institutul de Limbi Străine din Bucureşti.
  • A lucrat la ziarul „Sportul” şi mai apoi la revista „Flacăra”.
  • În 1991 a fondat şi condus ziarul „Sportul Românesc”, pe care l-a părăsit în 1997, pentru a crea un nou ziar, „ProSport”. Într-o mişcare surpriză, a părăsit acest ziar, împreună cu majoritatea echipei redacţionale, trecând la rivalul „Gazeta Sporturilor”, al cărui director este şi acum.
  • Începând din 1995 a realizat la ProTV emisiunea Procesul etapei şi, mai apoi, Recursul etapei, la Antena 1.
  • A realizat programe şi la Radio Total, Pro FM, iar de 12 ani, Tribuna Zero, de la Europa FM, îi poartă semnătura.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus