Skip to main content

PARTENERIAT. 7 argumente pentru care ar fi bine să mergi la ICEEfest

 
PARTENERIAT. 7 argumente pentru care ar fi bine să mergi la ICEEfest

PARTENERIAT. 7 argumente pentru care ar fi bine, zicem noi, să mergi la ICEEfest. În afara faptului că, în doar 4 zile, biletele se vor scumpi masiv:

Publicitate

1.Se întâmplă la Bucuresti. ICEEfest este cel mai amplu si divers festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est: economisesti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane si cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2.Investesti in viitorul tău, eficient. Tehnologia schimbă tot si performanţa în job e impactată direct de înţelegerea principalelor trenduri, din timp.

Poţi să vezi în doar două zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din regiune. În agenda vei găsi de altfel o listă impresionantă de companii si produse despre care poţi afla informaţii neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery si multi, multi altii.

3.Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează. De la creativitate până la conţinut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii care să te ajute să performezi mai bine sau să generezi vânzări, continuând cu creativitate, viralizare, virtual reality si nu numai.

Aceasta este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

4.Nu e doar despre Internet. Anul acesta, ICEEfest s-a extins şi spre domenii de o importanţă majoră, impactate de digital. ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical traditional, cu ajutorul tehnologiei.

5.Te poate ajuta să găsesti energie, inspiratie sau chiar bani pentru ideea ta de business. Anul acesta ICEE Startups are o zonă dedicată si un bilet separat, cu doar 30 de euro.

6.Nu te plictisesti, deloc. Toată experienţa de învăţare si networking de la ICEEfest e facilitată de umor, muzică si distractie: expoziţia de gadgeturi, showurile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground… toate evenimentele din FUN Area vin să întregească experienţa festivalului.

7.Poţi să îţi ajuţi compania, dacă îţi convingi colegii c-ar fi bine să vină.

ICEEfest a lansat, în premieră, un pachet deschis companiilor care investesc în oamenii lor.

ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţii sau partenerii tăi (detalii despre oferta specială ICEEfest – care se poate vizualiza aici - puteti primi trimitand un mail la adresa [email protected]).

În concluzie, ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival – nu e doar un festival cu multe evenimente interesante, ci si o platformă dinamică de networking si know-how.

Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai. Oferta actuală este publicată aici. Detalii si oferte special se pot obţine si direct prin mai [email protected]

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus