Skip to main content

PARTENERIAT.Cere-le şefilor să te trimită la festival în 9 - 10 iunie: s-ar putea să te felicite pentru idee!

 

PARTENERIAT. ICEEfest lansează “Partner Company”, un pachet de beneficii şi promovare pentru companiile din România care investesc în angajatii lor.

Publicitate

Peste 100 de speakeri şi traineri internaţionali de la cele mai mari companii globale din domeniul online si tehnologie vin din nou, anul acesta, la ICEEfest in Bucuresti.

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - se desfăşoară în Bucureşti, pe 9 si 10 iunie, festivalul fiind deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezenţă de acest gen în regiune.

Agenda completa cuprinde nume de companii care performeaza la nivel global, de la Facebook, Google si Instagram la CNN, BBC, Euronews, Discovery, TripAdvisor si multi altii.

Anul acesta ICEEfest s-a extins şi în domenii care ne ating pe toţi, într-un fel sau altul: ICEEhealth a fost creat pentru a căuta o alternativă a sistemului medical tradiţional, a declanşa un dialog şi a prezenta soluţiile viitorului.

Creativitatea, realitatea virtuală, e-commerce-ul si alte domenii sunt de asemenea în agenda ICEEfest.

“Festivalul e un proiect amplu, pe care comunitatea de business îl poate sprijini nu doar prin sponsorship, însă si intr-o formula nouă, pe care o lansăm în acest an: programul Partner Company stimulează acele firme care înţeleg că o investiţie minima în angajaţii lor, pentru actualizarea cunostinţelor acestora într-un domeniu în permanent schimbare, e un demers win-win. În plus, putem sa le oferim acestor noi parteneri si vizibilitate în cadrul festivalului”, explica Dragos Stanca, fondator ICEEfest.

Astfel, organizatorii oferă beneficii importante pentru companiile care investesc corect în buna informare şi în specializarea angajaţilor în domeniul digital, online şi tehnologie.

ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate (din categoriile ICEEfest Ticket si ICEEfest VIP Ticket).

Fata de pretul oficial al biletelor, companiile pot ajunge la preţuri mult mai mici dacă investesc pentru a trimite la specializare mai mult de 15 angajaţi, parteneri sau colaboratori.

Pe langa faptul ca aceste costuri pot fi deduse integral, companiile care adera la proiect beneficiaza de expunere in cadrul festivalului plus mentiunea de Partner Company in toate materialele de promovare.

Detalii despre oferta specială ICEEfest – care se poate vizualiza aici - puteti primi trimitând un mail la adresa [email protected]

Important de mentionat: preţurile biletelor la categoriile ICEEfest Ticket si ICEEfest VIP Ticket se vor majora în următoarele zile la 200, respective 300 euro.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus