Skip to main content

Serialul Nashville: Oraşul muzicii a fost anulat după patru sezoane

 
Serialul Nashville: Oraşul muzicii a fost anulat după patru sezoane

Nashville: Oraşul muzicii, serial difuzat în România de postul Diva, nu va mai fi produs după sezonul patru, scrie Hollywood Reporter.

Publicitate

Reţeaua de televiziune americană ABC a anunţat că renunţă la serialul care are în prim-plan două vedete ale muzicii country.

Anularea seriei Nashville: Oraşul muzicii a fost o surpriză având în vedere rezultatele bune de audienţă, de peste şapte milioane de telespectatori (1,9 puncte de rating) în rândul adulţilor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, şi veniturile pe care le făcea din vânzarea melodiilor din colana sonoră a serialului şi din turnee.

Serialul se va încheia în Statele Unite pe 25 mai.

Serialul Nashville: Oraşul muzicii spune povestea cântăreţei de muzică country Rayna Jaymes (Connie Britton), a cărei carieră aflată odată pe culmi suferă în ultimii ani. Mai ales de când pe scenă a urcat o nouă stea muzicală, tânăra Juliette Barnes (Hayden Panettiere). Producţia lansată în 2012 a primit două nominalizări la Emmy, în 2013.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Nu stiu daca am pucat sa ma uit la doua episoade. Iar binganeala nu fac, asa ca imi caut un film bun in seara asta.
  • Sorin Sorin
    de asemenea,au mai fost anulate Castle,Agent Carter,Galavant si The Muppets,iar de la CBS CSI:Cyber (care este difuzat la noi de AXN)

Trimite un comentariu

sus