Skip to main content

SOCIAL MEDIA. Ponta îşi dă cu părerea, publicul comentează

 
SOCIAL MEDIA. Ponta îşi dă cu părerea, publicul comentează

Fostul premier îşi dă cu părerea pe subiectul Hexi Pharma, publicul comentează pe Facebook. Victor Ponta şi-a exprimat opinia cu privire la accidentul care i-a adus moartea lui Dan Condrea şi la implicaţiile acestuia în scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Mesajul publicat ieri în jurul prânzulului a adunat peste 1.700 de comentarii.

Publicitate

Ce a spus Ponta pe Facebook

"Pentru că există întrebarea în mințile a milioane de români, eu cred că - "a fost nevoie să moară oameni" ca să îngropam această uriașă afacere de corupție și să nu mai aflăm niciodată cine este responsabil! Nu-i așa, Domnule Președinte!? Și mai cred ceva - "Corupția ucide" doar când are interese personale și directe, Domnul Iohannis. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!"

Textul fostului premier însoţeşte un link de pe DCNew.ro, la următorul articol: "Dan Condrea a murit. Adevărul din spatele accidentului! Tu ce crezi?"

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Emil Boc şi Dacian Cioloş au fiecare mesaje publicate pe paginile lor de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta

 - 1756 comentarii;

2. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 648 comentarii la un clip în care Vasile Blaga răspunde întrebărilor cetăţenilor. 

3. Pagina oficiala Emil Boc, 383 de comentarii la un material video în care politicianul le răspunde clujenilor. 

4. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 209 comentarii la următorul mesaj:

"Accept această provocare a chirurgului Nicolae Fluieraș dar aștept și implicarea tuturor oamenilor onești care vor ca sistemul să se vindece! Eu, ca prim-ministru, și sunt convins că și ministrul Sănătății, vom spune tot ce constatăm că este greșit în sistem. Dar nu este suficient să spunem doar ce constatăm, va trebui să propunem și soluții, inclusiv legislative. De asemenea, nu este suficient ca autoritățile „să spună“ și „să facă“. A venit vremea ca medicii care țin la meseria lor, la demnitatea lor, la pacienți, să nu mai stea pe margine așteptând doar ca alții sau cei „de sus“ să facă. Ei sunt cei care știu cel mai bine cum stau lucrurile și trebuie să aibă forța să o spună, și cu rele dar și cu bune, acolo unde e cazul. Dacă pacientul nu vrea însănătoșirea (în acest caz pacientul fiind sistemul de sănătate), medicul singur (Guvernul în acest caz) nu poate să-l vindece."

5. Pagina oficiala Victor Ponta, 169 comentarii la un link de pe stiripesurse.ro, care trimite la următorul articol: "Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu pregătesc BOMBA: Ultimele detalii oferite de cei doi"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • "Ponta isi da cu parerea"...asta da titlu de presa "quality"!
    Macar faceti acordul cum trebuie: Ponta isi da cu parerea, publicul isi da cu comentarii!!! :))
    Ce-i drept "a-si da cu parerea" se potriveste de minune cu intelectul copylotului.
  • Cred ca depaseste nivelul de:"in ce tara traim" si ajunge la "in ce lume traim".
    Cum e posibil sa se intample asa ceva? Asta e realitatea pe care o acceptam? Tare mult as vrea sa se schimbe ceva in bine....

Trimite un comentariu