Skip to main content

Ştirea că Mungiu a luat un nou premiu la Cannes s-a răspândit imediat pe Facebook

 
Ştirea că Mungiu a luat un nou premiu la Cannes s-a răspândit imediat pe Facebook

Mungiu a mai plecat cu un trofeu de la Cannes, publicul a dat sfară în ţară pe Facebook. Ştirea că regizor român Cristian Mungiu a câştigat un nou premiu la Festivalul de la Cannes cu noua sa peliculă, "Bacalaureat", a fost pe placul internauţilor, care au distribuit-o pe reţeaua de socializare.

Publicitate

Articolul de pe Adevărul.ro despre perfomanţa lui Mungiu a fost distribuit de 400 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Regizorul român Cristian Mungiu a câştigat duminică seară premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes, acordat pentru filmul „Bacalaureat“, prezent în competiţia oficială. Distincţia supremă a festivalului, Palme d'Or, a fost câştigată de filmul britanicului Ken Loach, „I, Daniel Blake“."

Cristian Mungiu a primit în 2007 Palme d'Or, marele premiu al Festivalului de la Cannes, pentru pelicula "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile". S-a întors apoi în competiţia festivalului cu "După dealuri", în 2012. Atunci, filmul său a primit două premii: cel pentru scenariu şi cel pentru interpretare (Cristina Flutur şi Cosmina Stratan).

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Ziare.com şi una de pe Ştirileprotv.ro.

1. Adevarul.ro, “Cristian Mungiu, premiat pentru regie la Cannes. Filmul lui Ken Loach, „I, Daniel Blake“, a câştigat Palme d'Or. „Lumea se află în pericol“, a spus Ken Loach”, de Doinel Trocaru.

- 400 shares;

2. Ziare.com, “Apelul unui medic: Hai sa facem greva, va garantez ca obtinem cat vrem! Daca Dan Condrea urma sa spuna ca suntem o tara de prosti?”, de Diana Robu,

- 294 shares;

3. Stirileprotv.ro, “Dan Condrea a murit intr-un accident. Politie: "Nu am gasit urme de franare". Ce se intampla cu ancheta in cazul Hexi Pharma”, de autor neprecizat,

- 289 shares;

4. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos isi doneaza salariul pe luna aprilie pentru Cumintenia Pamantului”, de Alina Neagu,

- 262 shares;

5. B1.ro, “Pensiile speciale, sugativa bugetului de stat: Sunt mai mari, în medie, de 12 ori decât cele din sistemul public”,

- 230 shares.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus