Skip to main content

Topul Blogosferei, dominat de cazul fotbalistului Patrick Ekeng și criza dezinfectanților

 
Topul Blogosferei, dominat de cazul fotbalistului Patrick Ekeng și criza dezinfectanților

Două subiecte au dominat blogosfera în weekend: cazul fotbalistului Patrick Ekeng, care s-a stins după ce a căzut pe teren, la meciul Dinamo - Viitorul și ancheta dezinfectanților diluați derulată de Gazeta Sporturilor postată pe blogul lui Cătălin Tolontan.

Publicitate

Un text semnat de Adrian Georgescu - Veșnic prea aproape de moarte - a numărat peste 2.000 de share-uri și a fost cel mai distribuit din blogosferă, potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro. Și blogul Cronicii cârcotașilor a scris un material despre Ekeng, semnat de Silviu Iliuță cu multe sute de share-uri.

În weekend, au circulat bine pe Facebook și episoadele semnate de echipa lui Cătălin Tolontan în ancheta dezinfectanților diluați.

Selecția celor mai distribuite materiale de pe bloguri și platforme colective, distribuite în weekend pe Facebook:

1. AdrianGeorgescu.ro, “Veșnic prea aproape de moarte"

 - 2.004 share-uri. 

Din text:

Secvențele cu fotbalistul Patrick Ekeng pus ca un sac de cartofi pe o targă și dus spre o ambulanță lipsită de defibrilator reprezintă radiografia noastră în acest moment. În alte țări, apropiate geografic, sunt defibrilatoare pe stradă.

Nu suntem rău intenționați, ci nepregătiți pentru viață și pentru moarte. În acest moment, România poate fi paralizată de o ploaie mai puternică. Este ca un autocar plin cu copii care circulă cu mare viteză pe Transalpina, condus de un șofer legat la ochi." 

2. Tolo.ro, “Spitalul de copii din Galați a retras pe furiș Hexio-Scrud și Clorhexin. De ce a cerut parchetul secretizarea rezultatelor? Autoritățile au cedat: lista devine publică. ne-au mințit! Sunt 50 de spitale, adică 20 %"

- 1.147 share-uri.

3. Cronicipebune.ro, “Adevărul e că băiatul ăsta a venit în România pentru un trai mai bun"  

- 707 share-uri.

Din text:

Patrick Ekeng a crezut ca vine in Europa.
Iar, pe teren, a fost singurul care a luptat pentru viata lui. Ceilalti nu au stiut regulile, pentru ca toata viata le-au fentat. (...)

Cei din jur nu i-au aplicat primul ajutor.
In loc sa invatam in clasa intai sa acordam primul ajutor, ne umplem capul cu tone de informatii inutile. Plus flori invatatoarei.

Fentatul regulilor e in noi, crestem cu el.
Pentru ca la noi penalii au voie sa candideze. Au gasit o portita in legea data tot de ei si de ai lor.

Ai crezut ca vii in Europa, dar ai ajuns in Africa de acum 50 de ani.
Iertare!

4. Tolo.ro, “În plină criză de încredere, ministrul Achimaș a mințit și a manipulat! El a raportat 5%, dar a uitat să spună să sunt 50 de spitale cu probleme. Oamenii sunt internați în spitale, nu în bețigașele de probe!",  

- 492 de share-uri.

5. Lead.ro, “CSM București este campioana Europei! Fetele s-au depășit pe ele, au întrecut Gyor și au câștigat trofeul Champions League”, 

- 308 share-uri

De menționat:

Tolo.ro: "În timp ce sute de oameni protestează la Universitate, avem confirmarea: nu doar testele pe produsele Hexi au ieșit neconforme în spitale, ci și ale altor dezinfectanți!"

- 241 share-uri

Blogurile Adevărul: "Ce vede presa. Un studiu de caz la Vama Veche", de Eugen Hriscu

- 197 share-uri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu