Skip to main content

VIDEO. Un fost câştigător Românii au talent a uimit şi juriul Britain's Got Talent cu un cub rubik

 
VIDEO. Un fost câştigător Românii au talent a uimit şi juriul Britain's Got Talent cu un cub rubik

Flavian Glonţ, unul dintre membrii grupului SpeedCubing care a câştigat marele premiu la ediţia din 2015 a show-ului Românii au talent, a decis să-şi încerce norocul şi la emisiunea din Marea Britanie, unde i-a uimit pe membrii juriului, scrie Adevărul.

Publicitate

Flavian Glonţ, un tânăr de 18 ani originar din Câmpulung, a participat la show-ul Britain's Got Talent, echivalentul britanic al show-ului din România difuzat de Pro TV, unde a înscris deja o victorie anul trecut.

„A sosit timpul să arătăm lumii că România nu se află pe ultimul loc!“, a scris Flavian pe Facebook în dreptul unei fotografii în care apare alături de sigla Britain's Got Talent.

S-a prezentat în faţa juriului şi a publicului precizând că-şi doreşte să creeze „un show inteligent, ceva diferit“, lucru ce i-a amuzat iniţial pe cei prezenţi. Ulterior, oamenii l-au ovaţionat şi l-au aplaudat în picioare, arătându-se extrem de uimiţi în momentul în care românul a reuşit să rezolve trei cuburi legat la ochi.

„Este incredibil“, au exclamat vedetele de la masa juriului Britain's Got Talent. Flavian a reuşit să-l impresioneze chiar şi pe durul Simon Cowell, care l-a întrebat: „Eşti de pe această planetă? Te întreb pentru că eu chiar nu cred că o fiinţă ar putea să facă acest lucru.“

„E ceva ce nu am mai văzut niciodată şi nu pot să-mi dau seama cum ai putut memora acele mişcări“, i-a transmis şi David Edward Williams, în timp ce Amanda Louise Holden a adăugat: „ceea ce am văzut astăzi a fost de-a dreptul extraordinar.“

Contactat de reporterii Adevărul, tânărul a dezvăluit că nu a ajuns în semifinalele live Britain's Got Talent, întrucât juriul nu a considerat că poate face spectacol cu ajutorul cubului Rubik, însă a subliniat că şi-a atins scopul, acela de a-şi promova ţara.

„Pot spune că a fost o experienţă extraordinară cu care mă pot mândri toată viaţa. Chiar dacă am doar 18 ani, cred că am reuşit să pun o amprentă frumoasă a României peste întreaga lume. De aceea cred că marele scop mi l-am atins. Eu am arătat că se poate şi că România este o ţară cu oameni pe măsură. Consider că am dat startul, acum e şi rândul vostru“, a declarat Flavian Glonţ pentru Adevărul.

VIDEO. Flavian Glonţ, la Britain's Got Talent

Flavian Glonţ, alături de alţi doi tineri din grupul SppedCubing, Cristian Leana (21 de ani) şi Martin Fronescu (13 ani), au reuşit să cucerească voturile telespectatorilor după ce au făcut spectacol prin rezolvarea rapidă a celebrului cub Rubik, tinerii fiind desemnaţi câştigătorii celui de-al cincilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus