Skip to main content

VIDEO. Unde se aude Guerrilla? Dobro, despre când sunt gata şi celalte oraşe. Planuri pentru site-uri de conţinut

 

VIDEO. Coming back to life - Pink Floyd, a fost piesa pe care a intrat, în această dimineaţă, matinalul cu Dobrovolschi pe Radio Guerrilla, după maratonul de 30.000 de mulţumesc din weekend. Unde se aude radioul?

Publicitate

Deocamdată, Guerrilla emite în Capitală, dar în câteva luni acoperirea va create.

Mihai Dobrovolschi, la Interviurile PaginademediaTV, despre acoperirea Radio Guerrilla:

A trebuit să dăm drumul la Bucureşti, se poate auzi online pe radioguerrilla.ro. Orasele vor fi până in august gata, trebuie să fie gata până in august.

Din toamnă ce acoperire veţi avea?

Toate licenţele pe care le-am câştigat de la CNA.

Radio Guerrilla a obţinut, în toamnă, şapte licenţe la concursul CNA, pentru oraşele:

  • Bucureşti (94,8 FM)
  • Bistriţa (95,1 FM)
  • Brăila (105,5 FM)
  • Craiova (92,7 FM)
  • Darabani (96,7 FM)
  • Reşiţa (89,9 FM)
  • Timişoara (100 FM)
  • Vaslui (95,2 FM)

Acoperirea Guerrilla se va extinde şi cu staţii de radio locale, a spus Dobro la PaginademediaTV:

In teritoriu vor fi doar staţii de retransmisie?

Paginademedia.ro: Liviu Mihaiu vorbea de nişte parteneriat cu o serie de posturi locale de radio deja existente pentru preluarea Radio Guerrilla. Aţi inceput astfel de discuţii şi in ce stadiu vă aflaţi acum?

Mihai Dobrovolschi: Au inceput discuţii, noi am obţinut puţine licenţe din ceea ce am avut. Noile vremuri sunt aşa, evident că nu puteam spera să ne dea toate licenţele inapoi. Ca să fim in oraşele in care nu am câştigat licenţe, gen Braşov, gen Cluj, Constanţa, o să vorbim cu posturi locale şi in măsura in care CNA-ul o să aprobe, să retransmitem anumite părti din programele Radio Guerrilla.

In ce stadiu sunt aceste discuţii?

Suntem in discuţii.

Planurile Radio Guerrilla: Un site de conţinut şi o televiziune online

Echipa de la Radio Guerrilla are în plan un post TV online şi un site de conţinut.

Mihai Dobrovolschi, la Interviurile PaginademediaTV:

"Guerrilla pe radio va fi mai bun decat acum, nu isi va parasi propriile standarde, nici în ceea ce priveşte calitatea radioului, nici în ceea ce priveşte participarea socială, ci dimpotrivă, poate va ridica ştachetele, dar vom avea şi alte elemente Guerrilla.

Vom creste online-ul, nu vreau să devoalez multe din strategiile noastre online, dar vom creşte online-ul audio pe Guerrilla. Zona de podcasturi va creşte foarte mult. Avem şi alte idei, zona de print pe online, ştiu că sună ciudat, va fi şi ea dezvoltată, în sensul că vrem să avem în scurt timp publicaţii online Guerrilla şi iţi spun de ce. Pentru că nouă ni se pare că nişa e goală.

Părerea mea este că acum un ascultător de Guerrilla nu are multe publicaţii unde să simtă că scriitura este sinceră, că ştirile nu sunt trunchiate, că nu există ştiri triviale sau de bârfă gratuită, în acelaşi timp că orice stire importantă apare acolo, că care analize de bun simţ. Site-uri proprii de continut, toate vor fi Guerrilla. Cam în ce orizont de timp? Se lucrează deja.

Avem foarte multe gânduri, dar noi ne-am concentrat acum toate energiile pe lansarea Guerrilla Bucureşti. Poate vom avea şi linie de haine Guerrilla, dacă simţim că este bine primit, că o facem cu plăcere, noi am făcut Guerrilla cu plăcere. Nu o să ne apucam de extins pe orizontală sau pe verticală doar să creştem un trust media. Daca o să facem cu plăcere ceea ce facem, dacă o să ne permitem financiar, adică o să atragem bani să ne putem extinde de ce să nu facem lucruri cu plăcere?

E o directie de dezvoltate Guerrilla pe multe medii. Stiu sigur partea de editorial deja se lucrează, da avem în plan şi o televiziune, pentru că vine de la sine ideea: daca ai trupe care îţi cântă, dacă ai invitaţi, de ce să nu-i vada lumea? O sa incepem online, daca vreodată vom reuşi să fim atât de serioşi şi harnici încât să facem o televiziune pe care s-o urcăm şi pe cablu foarte bine, dar cred că va fi prea târziu în momentul ăla pentru că se mişcă atât de repede piaţa TV, totul se duce pe net oricum. Dacă vom intra pe net, vom intra ca o televiziune serioasă, nu două trei imagini din studio."

Lista licenţelor deţinute de Radio Guerrilla:

Citeşte şi:

VIDEO. Mihai Dobrovolschi la PaginademediaLive, înregistrarea integrală:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus