Skip to main content

ALEGERI. Câteva site-uri de ştiri şi-au creat deja pagini pentru indexarea cu „Exit-Poll” şi "rezultate alegeri"

 
ALEGERI. Câteva site-uri de ştiri şi-au creat deja pagini pentru indexarea cu „Exit-Poll” şi "rezultate alegeri"

TACTICI ONLINE. Mai multe site-uri de ştiri au creat deja pagini indexate cu „exit-poll” sau "rezultate alegeri", pentru rezultatele care vor fi difuzate diseară, de la ora 21.00.

Publicitate

EVZ, DC News, Gândul şi platforma de ştiri România TV şi-au indexat deja în Google pagini dedicate special rezultatelor alegerilor locale, care conţin cuvântul „Exit-Poll” sau "rezultate alegeri".

Evenimentul Zilei are deja 6658 de vizualizări la pagina pregătită pentru a fi completată cu rezultatele Exit Poll-ului de duminică.

EvZ a fost prima platformă care a indexat în motorul de căutare o pagină dedicată alegerilor locale, cu titlul „ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI”, gata pregătită încă din 3 iunie pentru a fi completată cu rezultatele care vor veni duminică.

Pagina conţine trimiteri cu hyperlink spre alte pagini gata pregătite pentru a fi doar completate cu rezultatele pe fiecare judeţ în parte. Pagina: www.evz.ro/rezultate-alegeri-2016.html.

România TV. Pagina indexată astăzi de România TV cu titlul „REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Exit poll pentru Bucureşti şi marile oraşe”, prezintă momentan date privind modul în care se vor desfăşura alegerile, poziţia candidaţilor din mai multe judeţe importante sau informaţii despre cine va număra voturile. Pagina este http://www.romaniatv.net/rezultate-alegeri-locale-2016-exit-poll-pentru-bucuresti-si-marile-orase_296366.html

DC News a indexat tot astăzi în Google mai multe pagini cu titulul comun, „REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit Poll în...”, fiecare pagină fiind separat pregătită pentru a fi completată cu rezultatele din fiecare judeţ, inclusiv pentru Bucureşti, general sau pe sectoare. Pagina: http://www.dcnews.ro/rezultate-alegeri-locale-2016-exit-poll-in-pite-ti_507400.html

Gândul. Pe Gândul, materialul principal de deschidere de astăzi este Alegeri locale 2016. Ziua Votului. Exit poll şi rezultate. Linkul cuprinde toate informaţiile din ziua votului, updatate în timp real: http://www.gandul.info/eu-primar/alegeri-locale-2016-ziua-votului-exit-poll-si-rezultate-15427641

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus