Skip to main content

Cartoon Network lansează un nou sezon Ben 10

 
Cartoon Network lansează un nou sezon Ben 10

Sezon nou pentru Ben 10. Noul serial Ben 10 difuzat de Cartoon Network va avea premiera la nivel mondial în această toamnă, începând cu Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), şi regiunea Asia-Pacific (APAC), şi va continua în 2017 cu America de Nord şi America Latină.

Publicitate

Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, având ca producător executiv compania Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), cu John Fang (Mixeli, Generator Rex) în calitate de supervising producer.

Serialul Ben 10 a început să fie difuzat de Cartoon Network în anul 2006.

Popularitatea serialului a dus la producerea a trei serii animate suplimentare (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers); două filme animate (Ben 10: Secret of the Omnitrix, Ben 10: Distroy All Aliens); şi două filme live-action (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm).

Succesul seriei Ben Ten a dus la vânzări uriaşe în domeniul jucăriilor, interactiv şi divertisment, generând mai mult de 4,5 miliarde $ din vânzări cu amănuntul la nivel mondial până în acest moment. Playmates Toys este partenerul la nivel mondial al jucăriilor cu noul Ben 10. Compania va lansa toamna viitoare mai multe jocuri de rol şi figurine.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andu andu
    adevarat acum toate desenele sunt pentru copii de 3 ani
  • Iuli Iuli
    Desenele Cartoon nu mai sunt ce au fost! Nu stiu daca doar mi-e mi se pare ca se promoveaza doar prostia si gustul prost. Au reinventat "Powerpuff girls" dar degeaba, 80% din americani il combat si cer ca desenele sa fie cum erau odata. Au reinventat si "Tinerii Titani", din desenele in care personajele se luptau cu raufacatorii au devenit desene de proasta calitate, exemplu: "Cate pizza putem manca", serios, cine se uita la asa ceva?

    Daca vor audienta maxima sa refaca desenele cum erau odata, pe vremea lor. Aproape tot ce este vechi este bun si apreciat

Trimite un comentariu

sus