Skip to main content

FOTO. Pirații și comoara templierilor, documentar nou pe History

 
FOTO. Pirații și comoara templierilor, documentar nou pe History

Pe urmele piraților. Postul History va difuza în premieră documentarul în şase părţi “Piraţii şi comoara templierilor”, care încearcă să elucideze un mister de sute de ani. În fiecare duminică, începând cu 19 iunie, de la ora 20:00, arheologul subacvatic Barry Clifford şi istoricul Scott Wolter scot la iveală noi dovezi care să arate conexiunile ascunse dintre două grupuri legendare, despărţite de 500 de ani: cavalerii templieri şi piraţii secolului al XVII-lea.

Echipa de specialişti are acces, în exclusivitate, la o descoperire fără precedent: cinci corăbii de piraţi aflate în acelaşi loc, pe fundul mării.

Publicitate

Ei vor excava atât pe uscat, cât şi în apă, în căutarea comorii pierdute, vor explora peşteri ascunse, cimitire şi vechi structuri de piatră, vor urca munţi şi vor traversa jungla.

Cercetătorii vor să demonstreze că există o legătură între cavalerii templieri şi piraţii care prădau oraşele Boston şi New York şi, poate, chiar cu regele Solomon, creând astfel o punte între Ierusalim, Europa, Africa şi coasta de est a Statelor Unite.

În primul episod, difuzat pe 19 iunie, o relicvă descoperită pe un vas naufragiat în Madagascar îi determină pe Barry Clifford şi pe Scott Wolter să înceapă investigația. Scott merge pe urmele cavalerilor templieri în Portugalia. Între timp, în Madagascar, Barry cercetează o navă de război care crede că este a Căpitanului Kidd.

FOTO

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu