Skip to main content

Horia Moculescu şi Mihai Tatulici, într-o ediţie specială “Te pui cu blondele?”

 
Horia Moculescu şi Mihai Tatulici, într-o ediţie specială “Te pui cu blondele?”

Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin joi, 23 iunie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediţie specială Seniori vs Juniori.

Publicitate

Cei doi invitaţi se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platoul lui Dan Negru, ci şi cu vedete de televiziune, sportivi şi artişti mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprişan sau Andrei Ştefănescu.

În emisiunea lui Dan Negru realizatorul TV Mihai Tatulici va povesti cum l-a cunoscut pe Horia Moculescu, pe 5 august 1971, pe Litoral, când a rămas impresionat nu doar de programul pe care acesta îl susţinea acolo, în calitate de şef de orchestră, ci şi de soţia acestuia de origine suedeză, potrivit reprezentanţilor Antenei 1.

La rândul său, Horia Moculescu îşi aminteşte cum a cântat, în 1965, la o recepţie pentru Indira Gandhi şi cum a asistat la debutul cântăreţei Naarghita pe scena indiană, în ce împrejurare a dat mâna cu Nicolae Ceauşeşcu, dar şi în urma cărei întâmplări compozitorul nu a mai avut voie să cânte în nici un restaurant din Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus