Skip to main content

Maraton Anatomia lui Grey, în următoarele zile la Diva

 
Maraton Anatomia lui Grey, în următoarele zile la Diva

Anatomia lui Grey, de dimineaţă până seara la Diva. Televiziunea pentru femei va difuza duminică, 19 iunie, şi luni, 20 iunie, toate cele 22 de episoade ale sezonului şapte al serialului care îi are în prim plan pe medicii de la Spitalul Seattle Grace.

Publicitate

Maratonul începe la ora 10.00 în fiecare dintre cele două zile dedicate Anatomiei lui Grey.

Despre sezonul şapte al producţiei Anatomia lui Grey

În seria a şaptea a serialului Anatomia lui Grey, rezidenţii din anul patru află că postul de rezident-şef este pus la bătaie şi încearcă să găsească metode de a ieşi în evidenţă. April Kepner şi Jackson Avery se mută cu Meredith şi Derek, alăturându-se „găştii”, Alex Karev este, în sfârşit, sigur că vrea să devină medic pediatru, iar Teddy ia o decizie pripită, pentru a ajuta un pacient care are nevoie de o operaţie pe care nu şi-o permite. Cristina - care se căsătoreşte, în sfârşit, cu Owen - pare a fi cea mai afectată de atacul armat din sezonul precedent, iar drumul ei spre recuperare este unul lung. Meredith şi Derek încearcă să facă un copil, dar şansele nu sunt în favoarea lor, aşa că iau în considerare adopţia.

Relaţia dintre Callie şi Arizona este plină de probleme în sezonul 7 din Anatomia lui Grey: când Arizona primeşte o bursă şi pleacă în Africa, Callie trece peste despărţire culcându-se cu Mark, apoi - la întoarcerea Arizonei - află că este însărcinată. Sezonul şapte conţine şi primul episod muzical al serialului, care este strâns legat de Callie: ea şi Arizona au un accident de maşină, viaţa gravidei şi a bebeluşului sunt puse în pericol, iar Mark şi Arizona sunt forţaţi să decidă pe care o vor salva.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus