Skip to main content

Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone de la Wimbledon, transmis de Digi Sport. Alţi trei români evoluează la turneul din Londra

 
Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone de la Wimbledon, transmis de Digi Sport. Alţi trei români evoluează la turneul din Londra

Simona Halep, Horia Tecău, Monica Niculescu şi Marius Copil vor juca astăzi la Wimbledon, unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume. Meciurile celor patru români vor fi transmise în direct de canalul Digi Sport.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, programul partidelor jucate astăzi de Halep, Tecău, Niculescu şi Copil la turneul din Londra:

Ora 13.00. Monica Niculescu (locul 47 în clasamentul WTA la simplu şi poziţia 29 la dublu) va fi nevoită să joace, joi, un meci de simplu şi unul de dublu, din cauza decalării programului. Astfel, de la ora 13.00, românca o va întâlni pe sârboaica Aleksandra Krunic (120 WTA), în primul tur al întrecerii de simplu.

Niculescu va disputa mai apoi şi meciul de dublu. Alături de rusoaica Margarita Gasparyan, Monica va înfrunta perechea Alexandra Panova/Shelby Rogers (Rusia/SUA), în primul tur. Meciul nu va începe mai devreme de ora 16.30.

Ora 13.00. Marius Copil (locul 174 ATP) va relua meciul început miercuri împotriva francezului Lucas Pouille (poziţia 30 ATP), de la scorul de 6-4, 4-6, 1-0 pentru Pouille. Partida va începe la ora 13.00, pe terenul 17.

Ora 14.30. Simona Halep - Francesca Schiavone (36 de ani, locul 111 în clasamentul WTA). Partida va avea loc pe terenul 2, nu mai devreme de ora 14.30 (ora României). Este al doilea meci programat pe acest teren, după Daniel Evans-Alexandr Dolgopolov.

Ora 18.15. Horia Tecău (locul 6 în clasamentul mondial de dublu) va evolua alături de olandezul Jean-Julien Rojer pe terenul cu numărul 6 de la Wimbledon. Cei doi vor juca împotriva perechii Jonathan Marray/Adil Shamasdin (Marea Britanie/Canada), în primul tur al competiţiei de dublu. Este al cincilea meci programat pe terenul 6, astfel încât nu va începe mai devreme de ora 18.15. Rojer şi Tecău sunt campionii en-titre de la Wimbledon şi favoriţi 4 în acest an.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus