Skip to main content

Moise Guran, supărat pe Stiripesurse.ro: „preluaţi asta: Biziday dă în judecată stiripesurse.ro!”

 
Moise Guran, supărat pe Stiripesurse.ro: „preluaţi asta: Biziday dă în judecată stiripesurse.ro!”

Jurnalistul Moise Guran, realizatorul emisiunii economice Biziday difuzată de Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj tăios prin care ameninţă că va da în judecată platforma online stiripesurse.ro. Motivul? „Este a opta ‘ştire’ furată de pe Biziday.ro în ultimele 30 de zile”, a explicat Moise Guran în postarea sa.

Publicitate

Moise Guran a fost vizibil deranjat de faptul că, pe stiripesurse.ro, a fost preluat aproape tot textul său de pe Biziday.ro, „Chestii stranii la aceste alegeri şi câteva gânduri de după”, publicat duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor.

Textul lui Guran a apărut pe stiripesurse.ro sub un titlu bombastic: „Moise Guran DINAMITEAZĂ PNL: scenariu de COŞMAR, după eşecul în alegeri”. În prima parte a textului nu este menţionată sursa articolului, însă, la sfârşit se precizează unde poate fi citit integral, cu link spre blogul lui Moise Guran.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    bai postacilor, mai usor ba baieti. sigur nu v-au dat ordine sa mergeti pe alte site-uri? aici nu pune botul nimeni la mizeriile voastre. omului i se fura articolele, normal ca ii da in judecata.
  • Adi Adi
    Parea mai inteligent acest Guran. Face cineva pariu ca nu-i va da in judecata?
  • pontanacu pontanacu
    Stiripesurse este un fel de Romaniatv a onlineului.
    Nu-I zi de la Dzeu in care sa nu-l publice pe Ponta cu fel de fel de traznai, copiaza stiri de pe alte site-uri (inclusive de pe pagina de media), le tabloidizeaza, totul este socant, aruncat in aer, nemaintalnit, dramatic.....
    Cu alte cuvinte, un site tabloid care ii face propaganda lui Ponta
  • moceanu moceanu
    *** (de unde facea banul gros) din ZF si acum se supara ca un site i-a citat BLOGUL ? ce obraznic
  • 1q 1q
    se supara si asta ca asinul pe sat. un baiat onest dar mult supraapreciat. in fapt, un mediocru ca analist.

Trimite un comentariu

sus