Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, de la Miron Cozma recrutat de securitate, la Colectiv, Cheloo şi Denisa de la Bambi

 
PRESA DE AZI. Ziarele, de la Miron Cozma recrutat de securitate, la Colectiv, Cheloo şi Denisa de la Bambi

În plin Campionat European, ediţiile tipărite ale ziarelor au azi subiecte de deschidere din cele mai diverse: de la cum a fost recrutat Miron Cozma de Securitate şi stenograme din cazul Colectiv în presa quality, la Cheloo, tată a treia oară şi silicoanele Denisei de la Bambi în presa tabloidă.

Publicitate

Cotidianul Adevărul scrie astăzi despre momentul în care liderul mineriadei din 1990 a fost recrutat şi a devenit informator pentru Securitate.

„La o lună de la greva minerilor din Valea Jiului din august 1977, mai exact pe 7 septembrie 1977, subinginerul miner Miron Cozma a devenit informator al Securităţii, sub numele de cod ‚Paul’”, scrie Adevărul.

Evenimentul zilei prezintă pe prima pagină o serie de stenograme înregistrate din seara în care s-a petrecut tragedia de la club Colectiv.

„Potrivit camerelor de supraveghere, la ora 22.13.16 s-a dezlănţuit iadul. Potrivit ceasului serviciului 112, exact la aceeaşi oră au început să curgă apelurile. Toate relatau în direct moartea de la fosta fabrică Pionierul”, notează EVZ pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Libertatea:CHELOO DE 3X TATĂ. A pus din nou barza pe drum”. Cotidianul naţional scrie că „Daniela Elena, actuala parteneră a juratului de la Antena 1, este însărcinată în aproximativ 10 săptămâni. Durul hip-hopper mai are doi băieţi (unul dintr-o relaţie anterioară), iar de data aceasta speră că va veni o fetiţă.”

Click: „Denisa de la Bambi şi-a mutilat sânii pentru 10.000 de euro”. „A râvnit la marele premiu şi acum are nevoie de reparaţii generale. Denisa Tănase, jumătatea şatenă a trupei Bambi, a muncit pe brânci în emisiunea ‘Şerif de România’, de la Antena 1 şi s-a ales cu silicoanele deplasate în urma antrenamentelor dure”, scrie tabloidul pe prima pagină.

Jurnalul Naţional: „Rainier de Monaco, onorat la Bucureşti cu o statuie mai ieftină ca soclul
„’Prietenia de veacuri’ dintre popoarele român şi monegasc va fi celebrată cu un întreg ansamblu monumental. Acesta va fi amplasat în piaţa Circul Globus. Statuia din bronz în mărime naturală a prinţului a costat 700.000 lei. Pentru restul ansamblului au fost alocaţi alţi 1.799.888 lei, fără TVA”, titrează Jurnalul Naţional.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus