Skip to main content

PRESA DE AZI. "Cel mai nou sfânt român"

 
PRESA DE AZI. "Cel mai nou sfânt român"

Recunoaşterea unui sfânt român de către lumea creştină, vilele sechestrate ale lui Condrea şi cumpărăturile pentru alegerile locale se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

"Ioan Iacob Hozevitul (1913-1960), născut în judeţul Botoşani, a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română în 1992, iar anul acesta Patriarhul Ierusalimului l-a proclamat sfânt al lumii creştine. Verişoara sa a povestit cum era omul înainte să devină sfânt", scrie ziarul Adevărul în deschiderea ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Vilele lui Condrea din Otopeni au fost sechestrate de DNA". Clădirile din Otopeni care se aflau în proprietatea lui Dan Condrea au fost sechestrate de DNA, chiar dacă proprietarul a murit.

România liberă: "Bogăţia din satele sărace ale României"

Jurnalul Naţional: "Lista cumpărăturilor pentru alegeri: ştampile, softuri şi urne". Factura pentru acest scrutin: 11 milioane de euro. Două instituţii locale, conduse de doi foşti lideri de vază ai PDL, au achiziţionat urne şi cabine de vot deşi nu este primul scrutin electoral pe care îl organizează. Ministerul Afacerilor Interne a cheltuit, la rândul său, a cheltuit o sumă importantă pentru ştampilele care vor fi folosite duminică.

Gazeta Sporturilor: "Show ca în NBA cu Georgia". Tricolorii vor disputa astăzi ultimul test înaintea plecării în Franţa. FRF a pregătit un spectacol grandios pentru diseară, jucătorii urmând să fie prezentaţi în stil american. La meci sunt aşteptaţi 32.000 de oameni.

Click!: "Ipate, ajutat de tatăl mort să ia 50.000 de euro la 'Fermă'?". Actorul Paul Ipate pare să fi primit un semn divin, un misterios fluturaş alb şi-a găsit refugiu pe mâna lui, scrie tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus