Skip to main content

PRESA DE AZI. Kamikaze: Uitată pe vremea lui Iliescu, redescoperită azi: Coada la puşcărie

 
PRESA DE AZI. Kamikaze: Uitată pe vremea lui Iliescu, redescoperită azi: Coada la puşcărie

Kamikaze ironizează coada de acum două zile din faţa DNA când mai mulţi suspecţi de fapte de corupţie au stat minute bune la principala cale de acces spre birorurile procurorilor. Printre cei care au aşteptat să fie audiaţi s-au numărat medicul Alexandru Ciocâlteu, fost director al Spitalului Sfantul Ioan din Capitală, Neculai Onţanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Publicitate

"Go, stat de drept! Uitată pe vremea lui Iliescu, redescoperită azi: Coada la puşcărie", titrează Kamikaze. Bula de pe coperta ziarului de satiră face trimitere la campania pentru noua marcă de mezeluri de la Cris-Tim, care le aminteşte oamenilor de produsele pentru care oamenii stăteau la coadă în perioada comunistă.

În imaginea de pe prima pagină apar caricaturizaţi Liviu Dragnea, Victor Ponta, Robert Negoiţă şi Lia Olguţa Vasilescu.

Săptămânalul Caţavencii merge astăzi pe un mesaj de susţinere pentru echipa României care va juca astăzi împotriva Elveţiei în Campionatul European de Fotbal.

"La 26 de ani de la evenimentele din 13-15 iunie, când echipa din Valea Jiului a bătut Universitatea, Naţionala noastră de huligani are nevoie de un nou imbold: Hai România".

În bula cu mineri de pe prima pagină a ziarului condus de Doru Buşcu apar Ion Iliescu, Miron Cozma şi Virgil Măgureanu.

"Port tricoul ăsta al României din anii '90, dar eu, din grupa noastră, ţin, de fapt, cu Elveţia. Are cele mai bune bănci de rezerve din lume. Acolo-mi ţin şi eu rezervele dobândite în campionatul intern", spune Măgureanu, în varianta caricaturizată.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele de pe primele pagini ale ziarelor apărute astăzi.

Adevărul: "PSD blochează anchetarea votului din diaspora". O decizie scandalaoasă a Comisiei Juridice din Senat ar putea ucide din faşă unul dintre cele mai aşteptate dosare ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Senatorii din Comisia Juridică au respins solicitarea DNA privind ridicarea imunităţii senatorului PSD Titus Corlăţean, ministrul de Externe în perioada alegerilor prezidenţiale din 2014, acuzat de abuz în serviciu în Dosarul alegerilor din diaspora.

Evenimentul zilei: "Oamenii care i-au deschis lui Dan Condrea porţile spitalelor". Procurorii DNA urmează să audieze persoane importante din sistemul de sănătate.

România liberă: "Ponta, trimis la munca de jos". Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a blocat, ieri, planurile lui Victor Ponta de a deveni preşedinte al Camerei Deputaţilor. Motivaţia oficială: prioritatea PSD ar fi campania electorală pentru alegerile parlamentare, în care Victor Ponta a fost invitat să se implice.

Jurnalul Naţional: "Cât de cocoşat este angajatul de la privat". Din 38 de români cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani doar 10 lucrează în sectorul privat. Aceştia trebuie să ducă în spate 12 pensionari, 3,5 bugetari şi 20 de conaţionali care nu muncesc deloc sau care lucrează la negru.

Libertatea: "Ultraşii maghiari şi români şi-au aranjat o întâlnire pe Facebook. Război la Lyon?". Pe mai multe pagini dedicate ultraşilor de pe reţeaua de socializare, suporterii celor două naţionale au început să se invite la o ciocnire directă, vineri, la Lyon, după modelul Rusia-Anglia.

Click!: "Paşcovici munceşte 12 ore pe tractor ca să-şi slaveze băieţelul". Fostul fotbalist lucrează la vie în Franţa pentru tratamentul fiului său de 11 ani, Denis.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus