Skip to main content

Pro TV dă startul filmărilor pentru noul sezon Vocea României

 
Pro TV dă startul filmărilor pentru noul sezon Vocea României

Pro TV anunţă începerea filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii muzicale Vocea României. Show-ul va fi difuzat din toamnă.  

Publicitate

Juriul este neschimbat. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga vor avea în continuare rolul de juraţi şi de antrenori pentru concurenţii care vor trece de etapele preselecţiilor. 

„Vocea României a ajuns la cel de-al șaselea sezon. De luni începem filmările pentru audițiile pe nevăzute. Sunt curios, entuziasmat și gata să descopăr voci formidabile. În sezonul trecut am lucrat cu oameni extrem de talentați și sunt sigur că și anul acesta va fi la fel. Ne așteaptă, cu siguranță, un sezon incendiar, din care nu vor lipsi surprizele”, a declarat Smiley.

Filmările au loc, la fel ca în ediția precedentă, la studiourile Kentauros.

Ce spun ceilalţi membri ai juriului?

Tudor Chirilă:

”Începe un nou sezon Vocea României, care mă prinde bucuros că tocmai am terminat de înregistrat al treilea album de studio împreună cu Vama. Primul nostru album lucrat cu un producător englez, James Lewis. Așa că o să mă bucur de sezonul ăsta cât am să pot de mult. Aștept să-mi reîntâlnesc colegii, echipa care mă face mereu să mă simt bine și concurenții. Habar n-am ce caut anul ăsta. Ah, da, o voce. Ba nu, mai multe. Mă bucur că Ligia Hojda și Larisa Mihăeș, concurentele mele din sezonul patru, se pregătesc să-și lanseze piese pe care le lucrează cu Agenția de Vise, agenția de management din care fac parte și care și-a propus să formeze mai mulți tineri artiști. Hai să fie Voce! Și să fie o călătorie frumoasă, nu, domnu’ Moga?”.

Loredana:

”De abia aștept să înceapă noul sezon, al șaselea la Vocea României! Vreau să descopăr noi talente care să mă provoace și inspire! Începe febra Vocea României!!!”

Marius Moga:

”Vocea României este o experiență care mă surprinde la fel de tare în fiecare an. În fiecare sezon descoperim voci foarte bune și artiști care sunt făcuți să fie pe scenă. Sunt nerăbdător să descopăr și anul acesta vocile cu care să construiesc o echipă puternică atât în cadrul show-ului, cât și după, în studiourile DeMoga Music.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Era vorba ca din toamna, se reintorc cu filmarile la Buftea, se pare insa ca Pro-ul nu s-a inteles la costuri cu oficiali Bucharest Film Studios.
 • Si Antena1 a dat startul filmarilor X FACTOR 2016, iar in promo-uri de arata ceva "eXtraordinar" http://ask.fm/a1_ro/answers/138686188651/photo

  P.s.: Din septembrie, Antena1 emite HD

  O sa fie interesanta lupta dintre televiziuni. Oricum, PRO o sa spulbere tot, Kanal D nu mai are serialul fenomen, Bahar.
 • Pro TV zice ca "decorul este uimitor", deci sper sa nu mai arate ca anul trecut , neterminat, inghesuit si cu scena zgariata cu un sticker lipit pe ea.
  sezonul 5 a fost un mare fail din multe puncte de vedere. Sper sa se mai indrepte lucrurile.
  si poate incep si ei sa filmeze auditiile in full hd, nu in upscale-ul ala jenant, suntem totusi in 2016.

Trimite un comentariu