Skip to main content

Pro TV Internaţional, fără programele de ştiri în perioada Euro

 
Pro TV Internaţional, fără programele de ştiri în perioada Euro

Pro TV Internaţional, post TV destinat românilor de peste hotare, a scos programele de ştiri din grilă. Este o decizie temporară, doar pentru perioada Euro 2016.

Publicitate

Decizia Pro TV de a nu retransmite ştirile pentru românii din diaspora este legată de drepturile de difuzare pentru Campionatul European.

Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru 23 de meciuri de la Euro, doar pentru teritoriul României.

Programele de ştiri ale staţiei conţin multe imagini şi subiecte legate de meciurile Euro 2016, care nu se pot difuza în afara graniţelor României.

Faptul că Pro TV Internaţional a scos programele de ştiri de la începutul Euro 2016 a fost semnalat de un cititor Paginademedia.ro din Israel:

"De sambata 11.06.2016, am observat ca nu se mai dau stirile de dimineata, apoi acelasi lucru cu stirile de la ora 19 si am observat ca si in zilele urmatoare se intampla la fel. Pe intervalul respectiv este reluare La Maruta sau Ce spun romanii."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lori lori
    Ei bine de azi au inceput sa fie difuzate stirile dar nu in direct ci cum ar veni cele de la ora 17 dupa ora 18,iar cele de la ora 19 au inceput dupa ora 20
  • lori lori
    Foarte adevarat ar putea sa faca stiri doar pentru Protv international ma refer in aceasta perioada si ar putea sa incerce sa faca ceva si sa nu tot dea telenovele alea romanesti in reluare se termina una incepe celalata dar tot timpul ceva vechi,ca si La bloc etc,ar putea investi un pic si in Pro tv internatioal
  • international international international international
    pe Chisinau, din cate stiu, sunt stiri specifice moldovei, din studiourile teritoriale, nu retransmisii de la noi (din cate inteleg erau pe Pro Int.)
  • Vlad Cotorobai Vlad Cotorobai
    În schimb, la PROTV Chișinău știrile rulează bine - mersi
  • international international
    foarte urat din partea pro-ului, la cati bani castiga trebuia sa faca un jurnal special pentru ProInternational, nu numai reluari si vechituri

Trimite un comentariu

sus