Skip to main content

Ştirea zilei pe Facebook: Pompierul dispărut în incendiul din Jilava

 
Ştirea zilei pe Facebook: Pompierul dispărut în incendiul din Jilava

SHARED NEWS. Vestea că un pompier şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla în misiune la incendiul produs ieri la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Jilava s-a răspândit rapid pe Facebook.

Publicitate

Articolul publicat pe Digi24.ro sub titlul “Incendiu în Jilava. Purtătorul de cuvânt anunţă cu ochii în lacrimi moartea colegului lor” a fost distribuit de aproape 850 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Misiune dificilă şi plină de lacrimi a pompierilor. Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti, a avut astăzi parte de momente grele: a fost nevoit să anunţe moartea unuia dintre colegi, aflat în misiune la incendiul de la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Jilava.

„Era la o distanţă de siguranţă la nivelul respectiv. Nimic nu prevestea ce s-a întâmplat. Între clădire şi containere metalice era distanţă de 10 metri. Nu erau lipiţi de containere, motiv pentru care partea superioară - atunci când s-a prăbuşit - l-a prins într-o mică măsură, nu ar fi putut să scape şi nici să-l ajute cineva, pentru că acele plăci sunt foarte grele. Şi nici în acest moment nu poate fi extras”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două materiale de pe HotNews.ro şi două de pe Digi 24.

1. Digi24.ro, “Incendiu în Jilava. Purtătorul de cuvânt anunţă cu ochii în lacrimi moartea colegului lor”,

– 848 share-uri;

2. Hotnews.ro, “Cine sunt candidatii cu probleme penale care au castigat alegerile: Scripcaru la Brasov, Olguta la Craiova, Chereches la Baia Mare, Negoita si Mutu la sectoarele 3 si 6”, de M. Ivascu,

- 258 share-uri;

3. Digi24.ro, “Un sfert din marile primării, câştigate de candidaţi penali”,

– 230 share-uri;

4. Digi24.ro, “Locul unde nu a votat nimeni”,

– 218 share-uri;

5. Hotnews.ro, “De ce au castigat alegerile candidati penali - cateva explicatii de la psihologul Daniel David si sociologul Mircea Kivu: distorsionare a valorilor sau structura colectivista a societatii”, de Catiusa Ivanov,

- 176 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus