Skip to main content

VIDEO. Smiley, despre plecarea Monei Segall: "Pentru mine şi Pavel a fost un moment de răscruce". Rolul lui Smiley în venirea lui Tudor Chirilă

 

Interviurile PaginademediaTV. Smiley, despre plecarea Monei Segall din Pro TV: "Pentru mine şi Pavel a fost un moment de răscruce pentru că era singurul producător cu care lucrasem, singurul producător pe care îl ştiam şi ştia cum se fac lucrurile", a povestit artistul la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

Smiley - Andrei Tiberiu Maria, la Interviurile Paginademedia.ro:

Trehuia să alegem ce facem. Eu şi Pavel, îndrăgostiţi de Românii au talent, de Vocea României şi îndrăgostiţi de Pro TV, îndrăgostiţi de Mona Segall. Cam aşa era situaţia. Au fost nişte momente foarte grele, pentru noi, pentru oamenii care au ales să rămână la Pro TV, pentru că, practic, mai rămăsesem doar 4-5 inşi care ştiau despre Pro TV de cel puţin zece ani, vorbesc despre Andi, despre echipa de Ştiri, în frunte cu Andreea Esca, echipa de vânzări. Ne-am adunat la un moment dat şi ne-am întrebat “Ce facem?”

Argumentele care l-au convins să rămână:

Am avut încredere în noi şi în ceea ce putem noi să facem, am avut încredere în Pro TV, ca şi televiziune şi brand, am avut speranţa că vom reuşi împreună cu oamenii care au rămas să creăm o nouă echipă care să reuşească să ducă la bun sfârşit treaba asta. Am cunoscut echipa din Praga, ştiam că ei fuseseră trainuiţi de Mona Segall, aveau know how-ul ...”cât de rău poate să iasă?”. Atunci am vorbit cu Pavel şi i-am zis “hai să alegem, eu am încredere că putem să facem treaba asta, indiferent cât de mult am suferit, noi, echipa care a rămas, şi echipa Monei Segall, din cauza despărţirii”. Noi ştiam că, indiferent dacă venim noi sau nu, Mona Segall va face o treabă foarte bună oriunde s-ar duce, nu ştiam dacă noi putem să facem treaba asta şi atunci am spus “băi, nu vrei să încercăm, e o experienţă”?

Ce s-a întâmplat după plecarea Monei Segall:

Primele sezoane de Vocea şi Românii au fost grele. Noi am participat activ la tot ce a însemnat Românii au talent şi Vocea României după plecarea Monei Segall. Alegerea echipei, montaj, producţie, alegerea lui Chirilă, a Mihaelei Rădulescu, a lui Călinescu. Noi am început să avem un rol mult mai activ în ceea ce înseamnă producţia acestor două emisiuni. Asta nu pentru că ne-a cerut-o cineva, ci pentru că ne-am simţit responsabili faţă de tot ceea ce făcusem înainte, alături de echipa Monei Segall şi faţă de tot ceea ce înseamnă aceste două emisiuni, pentru că ne-am dorit să ducem acest proiect mai departe, la fel de bine, dacă nu mai bine. Nu ştiu dacă e mai bine sau mai rău, e diferit, cu siguranţă.

Ce rol a avut în aducerea lui Tudor Chirilă? Și el și Loredana, se gândiseră la variantă.

Smiley, la Interviurile PaginademediaTV:

"Eu m-am găndit la treaba asta, Loredana s-a gândit la treaba asta, dar fără să ne vorbim, nu știu dacă s-a mai gândit cineva. Noi am propus treaba asta cu echipa de producție.

Eu am ținut cu dinții de propunerea asta, toată lumea a fost de acord că e o alegere foarte bună. Cei de la Pro TV l-au sunat pe Chirilă. Eu și cu Tudor avem același terapeut vocal, pe doamna Duțescu, ne ajută să ne menținem în formă corzile vocale, noi ne mai cunoscuserăm. Mi-a spus “m-au sunat ăștia de la Vocea României, hai să-mi povestești și mie despre ce e vorba”. I-am povestit despre ce e vorba, i-am spus că e o treabă foarte tare, o să iasă mișto, mergi pe mâna mea că o să fie tare”.

Deși nu este un adept al televiziunii, i-a plăcut foarte mult formatul și e un format senzațional. Felul în care este făcut în România este un entertainment de bună calitate, fără vulgarități, fără glume de șantier, e într-o limită decentă și e vorba de muzică, de voci adevărate."

Smiley la Românii au talent și Smiley la Vocea României?

"Eu sunt diferit la Vocea față de ceea ce fac la Românii au talent. La Vocea sunt chiar ceea ce fac eu în fiecare zi. La Românii au talent, mă distrez, e fun, asta nu fac în fiecare zi. Sunt două laturi ale mele care se completează una pe alta."

Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly 

VIDEO. Smiley, despre plecarea Monei Segall și despre venirea lui Tudor Chirilă la Vocea României

Transcrierea integrală a fragmentului:

Cum ai simţit plecarea Monei Segall din Pro TV?

Andrei Tiberiu Maria (Smiley): Pentru mine şi Pavel a fost un moment de răscruce pentru că era singurul producător cu care lucrasem, singurul producător pe care îl ştiam şi ştia cum se fac lucrurile. Din punctul ăsta de vedere e cel mai bun, fără doar şi poate şi atunci a venit un moment în care din varii motive a decis să plece sau a trebuit să plece cu toată echipa. Eu şi Pavel, îndrăgostiţi de Românii au talent, Vocea României şi îndrăgostiţi de Pro TV, îndrăgostiţi de Mona Segall, cam aşa era situaţia. Trebuia să alegem ce facem.

Au fost nişte momente foarte grele, pentru noi, pentru oamenii care au ales să rămână la Pro TV, pentru că, practic, mai rămăsesem doar 4-5 inşi care ştiau despre Pro TV de cel puţin zece ani, vorbesc despre Andi, despre echipa de Ştiri, în frunte cu Andreea Esca, echipa de vânzări. Ne-am adunat la un moment dat şi ne-am întrebat “Ce facem?”

Care au fost argumentele care te-au convins să rămâi?

Am avut încredere în noi şi în ceea ce putem noi să facem, am avut încredere în Pro TV, ca şi televiziune şi brand, am avut speranţa că vom reuşi împreună cu oamenii care au rămas să creăm o nouă echipă care să reuşească să ducă la bun sfârşit treaba asta. Am cunoscut echipa din Praga, ştiam că ei fuseseră trainuiţi de Mona Segall, aveau know how-ul ...”cât de rău poate să iasă?”. Atunci am vorbit cu Pavel şi i-am zis “hai să alegem, eu am încredere că putem să facem treaba asta, indiferent cât de mult am suferit, noi echipa care a rămas, şi echipa Monei Segall din cauza despărţirii”.

Noi ştiam că, indiferent dacă venim noi sau nu, Mona Segall va face o treabă foarte bună oriunde s-ar duce, nu ştiam dacă noi putem să facem treaba asta şi atunci am spus “băi, nu vrei să încercăm, e o experienţă”?

Au fost mai grele acele sezoane?

Da, foarte grele. Primele sezoane de Vocea şi Românii au fost grele, pentru că noi am muncit foarte mult, în producţie, alegerea oamenilor, am stat de vorbă cu toţi oamenii. Toată lumea din Pro TV care a rămas aştepta să vadă ce o să facem noi doi pentru că era foarte important pentru ambele emisiuni. Noi am participat activ la tot ce a însemnat Românii au talent şi Vocea României după plecarea Monei Segall. Alegerea echipei, montaj, producţie, alegerea lui Chirilă, a Mihaelei Rădulescu, a lui Călinescu.

Noi am început să avem un rol mult mai active în ceea ce înseamnă producţia acestor două emisiuni. Asta nu pentru că ne-a cerut-o cineva, ci pentru că ne-am simţit responsabili faţă de tot cee ace făcusem înainte, alături de echipa Monei Segall şi faţă de tot cee ace înseamnă aceste două emisiuni, pentru că ne-am dorit să ducem acest proiect mai departe, la fel de b ine, dacă nu mai bine. Nu ştiu dacă e mai bine sau mai rău, e diferit, cu siguranţă. Încercăm să ne autodepășim cu fiecare sezon.

De la cine a venit ideea cu Tudor Chirilă?

Eu m-am găndit la treaba asta, Loredana s-a gândit la treaba asta, dar fără să ne vorbim, nu știu dacă s-a mai gândit cineva. Noi am propus treaba asta cu echipa de producție, au fost multe obțiuni, eu am ținut cu dinții de propunerea asta, toată lumea a fost de acord că e o alegere foarte bună. Cei de la Pro TV l-au sunat pe Chirilă.

Eu și cu Tudor avem același terapeut vocal, pe doamna Duțescu, ne ajută să ne menținem în formă corzile vocale, noi ne mai cunoscuserăm. M-a sunat și mi-a spus “m-au sunat ăștia de la Vocea României, hai să-mi povestești și mie despre ce e vorba”. I-am povestit despre ce e vorba, i-am spus că e o treabă foarte tare, o să iasă mișto, mergi pe mâna mea că o să fie tare”.

Deși nu este un adept al televiziunii i-a plăcut foarte mult formatul și e un format senzațional și felul în care este făcut în România e un entertainment de bună calitate, fără vulgarități, fără glume de șantier, e într-o limită decentă și e vorba de muzică, de voci adevărate, pentru că la Vocea României auzi voci și piese pe care nu prea le auzi în altă parte.

Dacă ar fi să alegi între Vocea României și Românii ce ai alege?

Eu sunt diferit la Vocea față de ceea ce fac la Românii au talent. La Vocea sunt chiar ceea ce fac eu în fiecare zi. La Românii au talent, mă distrez, e fun, asta nu fac în fiecare zi. Sunt două laturi ale mele care se completează una pe alta. Mi-ar fi foarte greu să renunț la una dintre ele. La Vocea sunt producătorul. Pentru mine munca în televiziune vine în completarea a ceea ce fac eu ca și artist.

Prezența mea la TV mă ajută să transmit mai ușor ceea ce doresc să transmit, pentru că oamenii sunt mai atenți la ceea ce fac eu și îmi dă mie curaj să experimentez mai mult în muzică. Notorietatea a crescut foarte mult. Acum încerc să mențin un echilibru între celebritatea de la Românii au talent și între celebritatea de la Smiley, cântărețul.

Citește și:  

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu