Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „România pierde 247 de cetăţeni pe zi”. EVZ: „Salariile şi averile celor ce conduc"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „România pierde 247 de cetăţeni pe zi”. EVZ: „Salariile şi averile celor ce conduc"

PRESA DE AZI. Cu ce subiecte deschid ziarele ediţiile de azi? Cauzele şi efectele sporului negativ care afectează românii, în contrast cu lefurile aleşilor ţării, în două ediţii ale ziarelor de azi.

Publicitate

Adevărul scrie despre cauzele şi consecinţele sporului natural negativ din România, Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu o analiză asupra diferenţelor de salarizare din sectorul public, iar Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, îşi exprimă dezacordul faţă de numirea neamţului Christoph Daum la cârma naţionalei de fotbal, pe prima pagină din Gazeta sporturilor.

România pierde 247 de cetăţeni pe zi”, este titlul cu care Adevărul deschide ediţia de azi.

„Cu fiecare zi ce trece, suntem mai puţini cu 247 de persoane, cifră rezultată din decalajul dintre numărul de decese şi cel al naşterilor, potrivit Institutului naţional de Statistică. Specialiştii spun că de vină ar fi nu numai situaţia economică precară, care determină cuplurile să facă mai puţini copii, dar şi tendinţa oamenilor de a pune în prim-plan cariera, în detrimentul familiei.”

Evenimentul zilei trece azi în revistă „Salariile şi averile celor ce conduc România”.

Cotidianul fondat de Ion Cristoiu scrie în prima pagină că „Vicepremierul Vasile Dîncu recunoaşte că ‘sistemul de salarizare este în acest moment inechitabil”

Laurenţiu Reghecampf, pe prima pagină de azi a Gazetei sporturilor: „În 5 luni vor răspunde în faţa românilor”

„Laurenţiu Reghecampf iese la atac în disputa cu cei care au decis desemnarea lui Christoph Daum drept selecţioner”, scrie GSP în deschiderea ediţiei de azi. Antrenorul Stelei îşi manifestă nemulţumirile legate de alegerea noul selecţioner al României la fotbal şi faţă de comparaţia lui Daum cu Mircea Lucescu, nejustificată din punctul său de vedere.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Click!: „Vacanţă cu fosta nevastă de dragul fetiţei
„Telenovela lui Marius Niculae şi a fostei sale soţii, Cristina, continuă. Cei doi, separaţi oficial la notar în decembrie 2014, după ce el a fost înşelat, au fost surprinşi de fotoreporteri weekendul trecut la Mamaia, unde s-au relaxat împreună cu fiica lor, Raisa Maria.”

Libertatea: „Lidia Buble şi-a găsit naşa!
„Răzvan Simion nu se poate dezlipi de amintirea fostei neveste. Până şi povestea numelui pe care matinalul l-a ales pentru primul lui copil cu Lidia e strâns legată de o mai veche preferinţă a Dianei. Jorgu este numele de care fosta soţie s-a îndrăgostit la prima...auzire şi pe care l-ar fi folosit făfă să clipească în cazul în care ar mai fi avut un băiat cu Răzvan.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus