Skip to main content

Bucurenci, localizat pe platourile de la Supravieţuitorul. El va prezenta emisiunea

 
dragos-bucurenci
dragos-bucurenci

Investigaţie inedită pe tema show-ului Supravieţuitorul, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru această toamnă. Fanii emisiunii au dovedit că Dragoş Bucurenci este prezentatorul reality-show-ului.

Publicitate

Mai exact, ei au urmărit postările acestuia de pe reţele de socializare şi au dovesit că au fost făcute de pe o insulă din Filipine, care este chiar locul unde se află platourile de filmare ale show-ului.

Este vorba despre insula Caramoan, ce aparţine de Filipine. Postarea din 25 mai este ultima cu localizarea Bucureşti, iar pe 24 iunie, postările lui Dragoş Bucurenci apar ca fiind publicate din Caramoan. Cea mai recentă postare a sa, localizată în insula filipineză, este din 29 iunie, notează blogul fanilor emisiunii, survivor-romania.blogspot.ro

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV nu au comentat informaţia.

Sursa foto: survivor-romania.blogspot.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jonathan Jonathan
    La câteva ore după apariția articolului, Dragoș Bucurenci a dezactivat localizarea la toate postările sale de pe Twitter confirmând astfel informațiile prezentate de mine pe blog. Prea târziu și oricum inutil, rămân capturile realizate de mine înainte de această operațiune.

Trimite un comentariu

sus