Skip to main content

Channel 4 lucrează împreună cu National Geographic la un film din patru părţi despre ISIS

 
Channel 4 lucrează împreună cu National Geographic la un film din patru părţi despre ISIS

Telviziunea britanică Channel 4 face echipă cu National Geographic Channel pentru realizarea un film despre grupul militant islamic ISIS, după un scenariu scris de Peter Kosminsky, scrie c21media.net.

Publicitate

Seria de tip dramă formată din patru episoade, fiecare a câte 60 de minute, este bazată pe experienţa a patru femei şi bărbaţi din Marea Britanie care şi-au lăsat în urmă vieţile lor şi s-au alăturat grupului ISIS, în Siria.

Produs de Archery Pictures şi regizat de Peter Korminsky, filmul va avea premiera anul viitor pe Channel 4 în Marea Britanie şi pe National Geographic în restul lumii.

"După un an de documentare intensă, Peter a scris o poveste fictivă fascinantă care scoate la lumină o lume necunoscută şi greu de imaginat. Aceasta este o dramă profund autentică care ridică o întrebare privind o problemă globală incredibil de complexă", spune Beth Willis, director al Channel 4 şi al filmului.

Cel mai recent serial regizat de Kosminsky pentru BBC, Wolf Hall, a câştigat Globul de Aur la categoria "Cel mai bun serial de televiziune" şi premiul Bafta pentru "Cel mai bun serial din categoria dramă"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus