Skip to main content

Cosmin Cernat şi Gabriela Szabo, emisiune la TVR. Cernat: Vin doar pentru acest proiect

 
Cosmin Cernat şi Gabriela Szabo, emisiune la TVR. Cernat: Vin doar pentru acest proiect

Cu o lună înaintea debutului Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, TVR lansează o emisiune cu poveşti din Olimpiadele trecute. Comentatorul sportiv Cosmin Cernat şi fosta sportivă Gabriela Szabo vor realiza, din 3 iulie, Drumul spre glorie, o serie de cinci emisiuni, în care vor fi prezentate performanţele româneşti la ediţiile Jocurilor din 1956 până în prezent.

Publicitate
Cosmin Cernat, care a lucrat mai mulţi ani în departamentul de sport al TVR, întrebat de Paginademedia.ro dacă a revenit la Televiziunea Română, a răspuns: „Nu este nicio revenire la TVR. Am acceptat invitaţia doamnei Liana Săndulescu şi a domnului Dan Manoliu să filmăm (alături de Gabriela Szabo - n.r.) cinci ediţii cu istoria Jocurilor Olimpice, cu ocazia lansării Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, de anul acesta.”
„Prezint împreună cu Gabriela Szabo, care a câştigat aurul la 5.000 de metri la Olimpiada de la Sidney, şi a cărei evoluţie am şi comentat-o la momentul respectiv. Acesta este debutul ei în televiziune”, a mai adăugat Cosmin Cernat, care a menţionat că de-a lungul timpului a patricipat la nouă ediţii ale Jocurilor Olimpice, în calitate de comentator sau de producător.

Emisiunea va debuta duminică, 3 iulie, de la ora 21.15, pe parcursul a cinci săptămâni.

În prima ediţie a emisiunii Drumul spre glorie, vor fi trecute în revistă Olimpiadele de la Melbourne 1956, Roma 1960, Tokyo 1964 şi Mexico City 1968.

Canotoarea secolului Elisabeta Lipă, multiplă campioană olimpică, Leon Rotman – canoistul dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Melbourne, Ion Cernea - vicecampion olimpic la lupte greco-romane, în 1960, la Roma, Viorica Viscopoleanu - laureată cu aur la Mexico 1968, unde a şi stabilit un record mondial la săritura în lungime, regizorul, scenaristul şi actorul Constantin Vaeni, jurnalistul Horia Alexandrescu şi generalul Marin Dragnea, fost preşedinte al Comitetului Olimpic Român, vor fi cei care-şi vor spune poveştile trăite la Jocurile Olimpice.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ENACHESCU Vlad ENACHESCU Vlad
    La TVR continua *** si nimeni nu se sesizeaza.Irina Radu si C.Cernat au "lucrat bine" si la KANAL D (vezi serialul Adrian Mutu care a costat peste 1 milion de euro).Acum isi dau mana peste tara si lucreaza "foarte bine " intr-o institutie aproape falimentara TVR.Sa ne spuna doamna I.Radu cat costa "fat-frumos-C.Cerant" si daca productia asta nu putea fi facuta cu oameni de la Departamentul Sport din TVR?
  • Vladut Piticu Vladut Piticu
    Pentru cine nu stie, Cernat in urma anchetelor a primit NUP... Asa ca se poate intoarce sa mai incerce un tun...cu Enacheasca !!!
  • silviu baranga silviu baranga
    Doamna aceasta *** in fruntea TVR pe care aflu ca ar chema-o in acte Irina Radu nu a aflat inca povestea cu ciorbele reeincalzite? Nu i-au ajund experientele nefericite cu Andreea Marin, de pilda? Acum arunca banii TVR ca sa-l resusciteze pe acest Cosmin Cernat care mai bine s-ar duce la Odata-n viata unde ar putea cinta absolut convingator Cind eram tinar ficior! dupa care Am strins toamna dupa toamna. Cosmin Cernat e un fel de Gica Petrescu.
  • daniela zorila daniela zorila
    IN LOC SA FIE DUPA GRATII, CERNAT APARE PE ECRAN. MARE MWNAGER SI MARE CARACTER IRINA RADU!!!! BRAVO!!!!
  • dan petrea dan petrea
    Pai domnul Cernat a dat bir cu fugitii in 2012 din TVR ca era gata-gata sa fie saltat de politie. Acuma doamna Irina Radu si-a reciclat amicul, de la Kanal D. Bravo, Irina Radu!

Trimite un comentariu

sus