Skip to main content

FOTO. Emisiunea Insula iubirii se încheie săptămâna aceasta. Finala, împărţită în două ediţii

 
FOTO. Emisiunea Insula iubirii se încheie săptămâna aceasta. Finala, împărţită în două ediţii

Antena 1 va difuza în această săptămână finala celui de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”. Ultimele două ediţii vor fi difuzate pe 27 şi 28 iulie, începând cu ora 20.30.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor postului Antena 1, finala acestui reality-show trebuie să răspundă la următoarea întrebare "Care sunt cuplurile care pleacă împreună şi care sunt cele care pleacă separat de la 'Temptation Island – Insula iubirii'?".

"Momentul adevărului va scoate la lumină imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premieră, altele deja văzute de concurenţii de pe cele două insule.

Înaintea reîntâlnirilor dintre cupluri, ispitele vor avea ocazia să-şi ia la revedere de la cei pe care i-au ajutat să-şi înţeleagă sentimentele faţă de parteneri şi chiar să se cunoască mai bine pe ei înşişi.

Unii dintre concurenţi vor înţelege abia acum că ispitele şi-au jucat rolul, iar acum a sosit momentul să părăsească scena pentru a-i lăsa să se confrunte cu propriile relaţii", spun oficialii postului.

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanţii la emisiune sunt cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieţi, pe două insule, iar „ispitele” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @F, sunt care se si uita, dar Antena a avut cea mai proasta vara in audiente. Pana acum aparea pe 1/2 in prime-time, cateodata lider pe zi, dar acum se straduieste sa mai prinda locul 2.
    Oricum ei nu au investit pe emisiuni estivale pentru ca pregatesc emisia HD
  • F F
    @ marian : nu prea a fost un esec, desi categoric putea mai mult.

    @ Iulian : foarte interesanta programarea Insulei iubirii de la 22:30, daca ar fi fost mai scurta emisiunea. oamenii astia se gandesc inainte sa faca programul? cine sta pana la 01:30?
  • marian marian
    O mascarada , .VARA ISPITELOR . ce bine ca a fost un esec marca Mona . asta este meseria ei la antenuta esec dupa esec . ii doresc
  • Iuli Iuli
    de saptamana viitoare Antena1 baga in prime-time doar reluari.

    iUmor - luni & marti | 20:30
    Splash! Vedete la apa - miercuri | 20:30
    Te pui cu blondele? - joi |20:30
    Plasa de stele - vineri | 20:30 (emisiune noua)
    Fantastic show - sambata | 20:00 (emisiune noua)
    In puii mei - duminica | 20:00

    Iar de la 22:30 au bagat redifuzarea Insula Iubirii - sezonul 2

Trimite un comentariu

sus