Skip to main content

FOTO. Hillary Clinton candidează la Preşedinţia SUA, dar pe prima pagină a ziarelor apare soţul ei

 
FOTO. Hillary Clinton candidează la Preşedinţia SUA, dar pe prima pagină a ziarelor apare soţul ei

Cum arată prima pagină a ziarelor americane imediat după desemnarea lui Hillary Clinton în lupta pentru fotoliul de la Casa Albă? Nu aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea.

Publicitate

Pe coperţile principalelor publicaţii de peste ocean a apărut ieri figura lui Bill Clinton, fostul preşedinte al SUA timp de două mandate în (1993 - 2001), şi nu cea a soţiei sale care intră în istoria politică a Statelor Unite, fiind prima femeie candidată la Casa Albă din partea unui mare partid.

Pentru multe ziare importante din SUA, principalul subiect al zilei de ieri a fost victoria lui Hillary Clinton, dar se pare că au făcut tot posibilul să nu publice pe prima pagină fotografia unei femei care face istorie, după cum remarcă jezebel.com.

Reamintim că fosta primă-doamnă Hillary Clinton, în vârstă de 68 de ani, a fost desemnată oficial marţi seară, la Philadelphia, drept candidat al Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Printre ziarele care au ilustrat principala ştire a zilei de marţi cu fotografii ale fostului preşedinte Bill Clinton se numără The Washington Post, Chicago Tribune şi Huston Chronicle.

The Wall Street Journal a mers, în schimb, pe o fotografie cu politicianul democrat Bernie Sanders, care a anunţat că o susţine pe Hillary Clinton în lupta electorală.

Iar The New York Times a ilustrat ştirea cu o fotografie în care apar câteva femei care ţin în mână o pancartă cu mesajul "GIRL POWER".

Despre acest subiect a scris iniţial George Hari Popescu, pe pagina sa de Facebook.

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor din Statele Unite după victoria lui Hillary Clinton

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus