Skip to main content

Horaţiu Mălăele, "un Orb" în curtea Televiziunii Române

 
Horaţiu Mălăele, "un Orb" în curtea Televiziunii Române

Actorul Horaţiu Mălăele va realiza recitalul "Sunt un Orb" în curtea din Dorobanţi a Televiziunii Publice, în cadrul proiectului Teatru în TVR.

Publicitate

Spectacolul va avea loc pe 7 august, începând cu ora 19.30, în incinta Televiziunii Române, în colaborare cu Casa de Producţie TVR şi Asociaţia Culturală Spectaculis.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – aşa cum îl descrie Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare şi de aceea niciuna dintre apariţiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta, potrivit organizatorilor.

"Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei şi al hazului ascuţit îşi ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înţelesurile subtile ale lui Marin Sorescu, sau vibraţiile delicate ale boemului Nichita", spun organizatorii.

Televiziunea Română a lansat pe 1 iunie acest proiect cu scopul de a oferi spaţiu teatrelor care nu au sediu din diferite motive, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Prima instituţie care a jucat în curtea din Dorobanţi a fost Teatrul Ion Creangă, de 1 iunie. O săptămână mai târziu, în curtea TVR a oferit spectacole Teatrul Evreiesc.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus