Skip to main content

In memoriam Radu Beligan, PrimaTv va difuza vineri seară filmul Singurătatea florilor

 
Radu Beligan
Radu Beligan

Prima TV va difuza la finalul acestei săptămâni filmul Singurătatea florilor, in memoriam Radu Beligan, marele actor care a încetat astăzi din viaţă la Spitalul Elias din Bucureşti. Pelicula va rula pe post vineri, de la ora 20.30.

Publicitate

Radu Beligan a fost unul dintre cei mai mari actori români care a avut o activitate bogată în teatru, film, televiziune şi radio şi cel care are titlul de cel mai longeviv actor în activitate, fiind inclus in Cartea Recordurilor în 2013.

În peste 70 de ani de activitate a interpretat roluri celebre ale dramaturgiei româneşti şi nu numai, de la Ion Luca Caragiale, Barbu Ştefănescu Delavrancea până la Albert Camus, Patrick Süskind sau William Shakespeare.

Printre rolurile carierei sale s-a numărat şi cel din filmul Singurătatea florilor unde interpretează rolul unui doctor foarte apreciat pe plan profesional, singuratic, orgolios dar care a ratat totul pe plan personal.

Sub regia lui Mihai Constantinescu, Singurătatea florilor este o dramă cu câteva partituri actoriceşti jucate atât de Radu Beligan cât şi de Colea Răutu, Toma Caragiu şi George Constantin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    TVR 1 l-a difuzat în această seară.
    Ha, ha...
  • Cristi Cristi
    As cumpara DVD cu acest film.

Trimite un comentariu

sus