Skip to main content

Inovaţie în distribuţie: îţi comanzi coperta care-ţi place. Elle UK introduce "Print On Demand"

 
Inovaţie în distribuţie: îţi comanzi coperta care-ţi place. Elle UK introduce "Print On Demand"

Hearst Magazines, publisherul unor reviste precum Harper’s Bazaar şi Esquire, a anunţat schimbări în ceea ce priveşte brandul Elle UK.

Publicitate

"Numărul din luna septembrie al revistei Elle vine cu o nouă direcţie de brand, o nouă strategie de distribuţie, pe lângă cea deja existentă (ex. chioşcuri de ziare), o înfăţişare mai îndrăzneaţă şi o nouă abordare a conţinutului editorial atât în varianta tipărită, cât şi pe online", spun oficialii Hearst Magazines pe site-ul oficial, hearst.co.uk.

Hearst vine cu o inovaţie în domeniul distribuţiei de presă. Este vorba de conceptul "print on demand"/"tipărire la cerere", care va fi implementat odată cu lansarea numărului de septembrie al revistei Elle din Marea Britanie.

Pentru prima dată în istoria brandului, consumatorii vor avea posibilitatea să facă o precomandă şi să-şi aleagă coperta din mai multe variante.

Pentru numărul din septembrie al revistei Elle precomanda poate fi făcută în perioada 1-6 iulie, cu câteva săptămâni înainte ca ediţia primei luni de toamnă să apară la chioşcurile de ziare. Numărul din septembrie al publicaţiei Elle va fi disponibil în cinci variante de coperte: Kristen Stewart, Zayn Malik, Hari Nef, Amandla Stenberg şi o copertă personalizată aleasă de comunităţile Elle şi de fanii revistei.

Revista va mai fi disponibilă, la fel ca până acum, la chioşcurile de ziare şi la anumite evenimente din lumea modei, precum London Fashion Weekend.

"Prin intermediul noii strategii de distribuţie "print on demand" şi accentul pe care îl vom pune pe relaţiile cu noii distribuitori ne aşteptăm să creăm noi conexiuni cu comunitatea Elle. Revista redeseneată celebrează experienţa unică pe care o oferă publicaţiile tipărite de lux, în timp ce reînprospătarea site-ului Elle demonstrează preocuparea noastră permanentă de a le oferi cititorilor noştri conţinut care să se potrivească stilului lor de viaţă", a declarat Jacqui Cave, director la Elle.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus