Skip to main content

Ironia lui Ponta la adresa celor care "i-au luat" doctoratul a declanşat o ploaie de comentarii pe Facebook

 
Ironia lui Ponta la adresa celor care "i-au luat" doctoratul a declanşat o ploaie de comentarii pe Facebook
Victor Ponta. Foto: Mediafax

Ironiile fostului premier Victor Ponta la adresa tehnocraţilor, pe care îi consideră responabili pentru noua acuzaţie de plagiat şi pentru retragerea lucrării de doctorat, au stârnit multe reacţii în social media.

Textul lui Ponta, care începe cu "Ok - tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării - mi-au luat și ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)!", a primit peste 1.300 de comentarii, unele pozitive, unele negative şi altele ironice, în ton cu stilul abordat de fostul premier.

Publicitate

Mesajul fostului şef al Guvernului:

"Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine - de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem "marfă" pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea - o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp - fac pariu că nu aveți "Curaj" să o revedeți și pe aceea).

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 1.325 comentarii pe Facebook la mesajul ironic transmis de fostul premier membrilor Guvernului tehnocrat.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 412 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Am participat azi la ecologizarea Parcului Natural Văcărești din București, primul parc natural urban din România și din Europa continentală, acțiune organizată de Ministerul Mediului și de organizația ”Let’s do it”. Mă bucur să văd că ”Delta dintre Blocuri” cum a fost numit parcul Văcărești în 2012 este azi arie naturală protejată. Mă bucur să văd că o idee, care la început părea de nerealizat, este astăzi un proiect de dezvoltare care are tot sprijinul Guvernului României. Oameni din ONG-urile de mediu, voluntari, oameni de media au crezut în acest proiect și l-au transformat în realitate. Lor trebuie să le mulțumim pentru că Parcul Natural Văcărești este acum al nostru. Dincolo de potențialul parcului - pentru ecoturism, pentru proiecte educaționale, pentru proiecte de mediu – pentru mine, istoria acestui loc viu este și o lecție: există proiecte și idei pe care trebuie să ni le asumăm, chiar dacă, uneori, ele pot părea utopice."

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 354 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"WOW - deci nu doar eu spun că în 2017 vom plăti toți nota după "fabuloasa guvernare a tehnocraților"!? Ghinion!"

4. Pagina oficiala Elena Udrea, 189 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Mancam fructe si legume pline de chimicale si fara gust, importate, in timp ce producatorii romani se sufoca si isi inchid afacerile din cauza lipsei de sprijin din partea statului sau mai rau, a piedicilor puse de catre autoritati.
Domnul Johannis ar trebui sa se grabeasca sa promulge Legea Supermarketurilor, ca sa nu se numere printre cei care distrug interesat agricultura romaneasca."

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 134 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Olanda ne spune ca România trebuie să plece din Europa, nu Marea Britanie. Toate țările europene trebuie să priceapă ca noi suntem europeni pentru ca așa ne-a făcut Dumnezeu, nu ei, iar neamul românesc a vărsat mult sânge pentru a apăra Europa de islamizarea pe care ei astăzi o acceptă și o încurajează cu zâmbetul pe buze!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu