Skip to main content

Kanal D se pregăteşte de o nouă emisiune: Bravo, ai stil. 2.000 de tinere s-au înscris

 
Kanal D se pregăteşte de o nouă emisiune: Bravo, ai stil. 2.000 de tinere s-au înscris

Kanal D va lansa un show după ce a achiziţionat un format internaţional pe care îl va lansa în această toamnă. Este vorba despre Bravo, ai stil (My style Rocks), un fashion game, în care concurentele se vor întrece în ţinute cu stil. Producţia, aflată în stadiul de înscrieri, va pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei şi o colaborare cu postul de televiziune.

Publicitate

„Peste 2 000 de tinere s-au inscris pana acum la castingul pentru noua emisiune ce va debuta in toamna, la Kanal D”, anunţă postul de televiziune.

FORMATUL INTERNAŢIONAL: 13 concurente concurează timp de 13 săptămâni, în diferite probe zilnic, şi având câte o eliminare pe săptămână. Tinerele primesc în fiecare săptămână un buget pe care să-l folosească pentru a-şi compune o ţinută ce ţine de o anumită temă, prestabilită. Pot cumpăra o nouă ţinută sau pot accesoriza una deja deţinută. Ţinutele vor fi analziate în fiecare zi de către trei juraţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • se *** exact ca la scoala cu profesorii , rusine , tipa parca sunt cu mama lor in platou
  • Santeti chiar o rusine. Spuneti ca promovati Stilul cui?Si cu aceea Iulia Albu??????Va rugam incetati sau schimbati Juriul. Stim foarte bine cum a facut ea ,,facultate".Pacat pentru Emisiune Rusine
  • Cand incepe un nou casting? Ar dori sa se inscrie fiica mea. Multumesc
  • Este cea mai emisiunene pe care am vazut-o....pacat avem fete inteligente si oameni cu stil si ne uitam la toate incultele......
  • Daaa, am vazut, este o emisiune cu parasute, iar juriul e format din niste uratenii care-ti produc cosmaruri!
  • Bravoooooooooooooo.......Iulia!!!!!!!!!!Pentru tine ma uit.Atat!Jur!Ai ce invata...Compozitie,culoare,demonstativitate perfecta.argument care merge la sigur!Respect pentru femei destepte si atat de naturale!

Trimite un comentariu

sus